Årets flaggskip fra Huawei er her!

Huawei sitt nye flaggskip P30 og P30 Pro har hittil høstet fantastiske anmeldelser. Dette er telefonen for deg som elsker å ta gode bilder. La speilrefleksen ligge, ta med mobilen og løp ut og knips i vei!

 

Front og bakside av P30 i fargen Breathing Crystal.

 

P30

P30 er lillebroren til P30 Pro, og som P30 Pro, har den fått noen solide oppjusteringer siden forgjengeren P20. P30 er utstyrt med et Trippel Leica kamera som gjør at du kan fange opp enda mer i bildene med høy kvalitet, den har også kunstig intelligens som gjør at den kjenner igjen ansikter og tar helt rå selfies. Mobilen har ikke utfallende skjerm, men en elegant ramme rundt skjermen. Den har en kraftig prosessor og 128 GB lagringsplass.

P30 er perfekt for deg som vil ha en ny og moderne mobiltelefon, men ikke trenger den aller største og dyreste. 

 Fra 195 per/mnd.

Totalpris: 6 990,-

Bestill Huawei P30

 

Kamera: Trippel Leica kamera

Våg å imponere: Leica trippel kamerasystemet tar fotograferingen til et nytt nivå. Med en 40 MP vidvinkellinse, 16 MP ultra vidvinkellinse og en 8 MP telefotolinse kan du fange opp enda mer i bildene dine med høy kvalitet.

Nattmodus

Lys opp hvert øyeblikk: Fargesensorene har utviklet seg og gått fra RGB til RYYB for at du skal få enda mer lys i bildene dine. Kombinasjonen mellom kamerasensorene og Kirin 980, samt kunstig intelligens gjør at du får 40% mer lys i bildene dine. Fang opp det du ikke ser i mørket: Med ISO 204800 i Huawei P30 kan du se alle detaljer, selv på de mørkeste kveldene.

Gjør om vann til kunst: Med Huawei AIS får du en lang eksponeringstid som gjør at du kan fange opp det beste naturen har å by på. Gjør om dramatiske elver til ditt eget mesterverk.*

*Denne funksjonen er kun tilgjengelig etter en HOTA oppdatering.

Ultra vidvinkellinse

Et redefinert perspektiv: Med ultra vidvinkellinsen kan du fange opp det vakre landskapet og øyeblikk i et bredere perspektiv.

Makrolinse

En spektakulær verden i et makroperspektiv: Du har hele verden for dine føtter, helt ned til 2.5cm nært hold. Se de vakreste detaljer med makrolinsen. La deg inspirere av det glitrende vannet på bladene eller snøflakene på trærne.

 


Huawei P30 bakside i fargene Aurora Blue, Black og Breathing Crystal.

 

Selfie kamera

Kameraet foran har en 32MP linse som vil, ved hjelp av kunstig intelligens, kunne gjenkjenne deg og konturene i ansiktet ditt. Kunstig intelligens vil kunne optimalisere fargene, lyset og detaljene i bildet deretter.

Video

Dokumentér minnene fra de lange kveldene: Med Huawei P30 får du fanget opp enda mer lys i videoene.  Se begge sider av historien: Kameraene på baksiden jobber parallelt og gjør at du kan filme et øyeblikk, samtidig som du kan zoome inn på personene, med Huawei dual-view video*. Det vil si at skjermen er to-delt og du kan se to scenarioer i samme skjerm.

 One-touch AI videoredigering: Den oppgraderte AI videoredigeringsfunksjonen er forhåndsinstallert på Huawei P30. Med en enkel berøring kan du produsere din egen video.

*Denne funksjonen vil være tilgjengelig etter en HOTA oppdatering. 

Hurtiglader

Lading er ikke lenger et problem. Lad opp telefonen til 70% batteri på kun 30 minutter.* 

*Maks data. Resultatene er basert på Huawei lab tester. Laboratorie test forhold: Temperatur på 25 grader, fuktighet: 45% til 80%. Telefonen var ladet opp fra 1% med batteri med Huawei SuperCharger med 4G nettverk standby status når skjermen var av.

 

Huawei P30 front

 

Skjerm

Den 6.1 tommer OLED Huawei FullView skjermen* er designet for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

*Skjermstørrelsen er målt diagonalt fra det lengste avrundede hjørnet (faktisk skjerm er noe mindre). 

Fingeravtrykk i skjerm

Hold Huawei P30 komfortabelt i en hånd og enkelt låse opp skjermen med en berøring.

Kraft og hastighet

Kirin 980 er verdens første 7nm mobil prosessorbrikke med en kraftigere ytelse og lavere forbruk. Huawei P30 med sine 6GB ROM og 128GB RAM gjør at du har godt med lagringsplass og sammen med prosessorbrikken vil bruken av telefonen være ekstremt smidig.

OneHop

Del med OneHop: Med en enkel berøring fra din telefon til MateBook kan du sende bilder, videoer og dokumenter på få sekunder. I tillegg kan du gjøre video-opptak på 60 sekunder av PC-skjermen ved og kun riste og berøre telefonen på Matebooken.  

*Disse funksjonene er kun tilgjengelige på utvalgte Huawei MateBook enheter med PV Manager versjon 9.1 eller høyere. For førstegangsbruk, bør telefonen og PC-en være koblet opp mot hverandre via Huawei Share. Videoer kan kun bli overført fra telefonen til PC-en.

 

Bestill Huawei P30

P30 Pro i fargen Aurora Blue

 

Kjøp ny mobil med DelBetaling: Mobilkjøp uten renter og gebyrer

Les mer om DelBetaling her