Vi fortsetter å satse på 4G-nettet!

Vi ønsker å tilby maksimal datahastighet til alle våre kunder 
- og vi skal sørge for å være godt rustet for den økende mobildatabruken

 

Bruk av mobildata er den mobiltjenesten som vokser aller raskest. Ikke bare fordi vi generelt surfer mer på mobilen, men også fordi nye meldings- og ringetjenester bruker mobildata. For å møte denne utviklingen, kommer vi til å sikre kapasiteten i mobilnettet, gjennom å bygge ut 4G og tilrettelegge for kommende teknologi.

4G erstatter 3G

 

Mobilnettet er bygget på flere radiofrekvenser. 3G er tilgjengelig på frekvensene 900MHz og 2100MHz i vårt nett. Sistnevnte brukes primært i byer og større tettsteder, mens 900 dekker mindre befolkede områder. Det første som gjøres for å sikre kapasiteten i framtiden, er å erstatte 3G/900 med 4G-nett. Dette gjøres gradvis fram mot 2020, med oppstart 04.12.2018 i mindre befolkede områder i Hedmark.

Hva betyr det for deg?
Som OneCall-kunde får du 4G-dekning enda flere steder enn i dag, og kan med det oppleve enda raskere surfehastigheter!

Har du en mobiltelefon eller et nettbrett som ikke støtter 4G, vil du ikke kunne bruke mobildata i områdene hvor 3G-nettet erstattes av 4G. Vi anbefaler derfor at du går for en 4G-telefon/nettbrett neste gang du skal kjøpe ny. Alle mobiltelefoner og rutere i nettbutikken vår støtter 4G, og kan selvfølgelig kjøpes med rentefri DelBetaling.

Vi gjør denne oppgraderingen så vi kan fortsette å tilby de beste produktene og tjenestene til alle OneCall-kunder. Som alltid, er det ingen bindingstid, så du kan selvsagt avslutte abonnementet om du skulle ønske det.

NestenNy - bittelitt brukte mobiler til lavere pris


Alle våre NestenNy-mobiler støtter 4G, og er et smart valg dersom du er på jakt etter en mobiltelefon til lavere pris. Mobilene har selvsagt 2 års garanti, er grundig kvalitetssjekket og godkjent. Du finner utvalget på alle våre NestenNy-mobiler i nettbutikken.

Er du interessert i å lese mer om NestenNy-mobilene, kan du gjøre det her.  Og du, alle våre mobiltelefoner kommer selvsagt med DelBetaling!

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Uno hjelper deg!

Bruk chatboten vår for svar med en gang. Han kan svare på det meste.

Kundeservice chat

Kundeservice chat

  • Mandag til fredag: 08:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 15:30
  • Søndag: Stengt

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)