Årets flaggskip fra Huawei er her!

Huawei sitt nye flaggskip P30 og P30 Pro har hittil høstet fantastiske anmeldelser. Dette er telefonen for deg som elsker å ta gode bilder. La speilrefleksen ligge, ta med mobilen og løp ut og knips i vei!

P30 Pro

Dette er storebroren i P30 familien; Infinity-skjerm, 4 kameraer og sterkt batteri (4200mAh), gjør den til den tøffeste mobilen i gata! Du kan nå ta enda bedre bilder i mørkt og dårlig lys, dette gjelder også for video. Det fjerde kameraet gjør at portrettfoto blir betydelig bedre da den leser dybden enda bedre og gir en blurry bakgrunn slik at motivet kommer enda bedre i fokus. Zoomen er også betydelig utbedret siden sist. Optisk zoom er nå 5x Hybrid Zoom er 10x og Digital Zoom 50x. Dette betyr at du kan får mye bedre bilder selv om du zoomer kraftig inn på et motiv. Finnes i 128GB og 256GB.

Perfekt for deg som er glad i teknologi av nyeste sort og ikke minst elsker å ta gode bilder med mobilen.

Fra 250,- per måned. Totalpris: 8 990,-

Kamera: Nytt fullspekket kameraoppsett fra Leica

Pioneer innen fotografering: Våg å imponere. Leica quad-kamerasystemet gjør det mulig for deg å se mer av verden gjennom fotograferingen. Dette revolusjonerende kamerasystemet består av en 10x hybridzoom, en 40MP sensorlinse som tar inn mer lys, en 20MP ultra vidvinkellinse og et Huawei TOF kamera.  

Zoom

10x hybridzoom: Huawei P30 Pro har nådd nye høyder innen smarttelefon fotografering. Kom nærmere det du er glad i. Telelinsen med 8MP introduserer en banebrytende optisk zoom som sørger for at kvaliteten forblir høy også på langt hold. Kombinert med fargemetningen fra den 40MP linsen, og OIS og AIS stabiliseringen, vil den nye 10x hybridzoomen* la deg se de mest fantastiske objekter med høy oppløsning.

*Huawei P30 Pro støtter 10x hybridzoom med en 270mm fokus.

Nattmodus

Lys opp hvert øyeblikk: Fargesensorene har utviklet seg og gått fra RGB til RYYB for at du skal få enda mer lys i bildene dine. Kombinasjonen mellom kamerasensorene og Kirin 980, samt maskinlæringen gjør at du får 40% mer lys i bildene dine.

 Se det usette i mørket: Med den oppgraderte nattmodus funksjonen kan du fange opp de beste øyeblikkene, selv på de mørkeste kvelder.

Ultra vidvinkellinse

Et redefinert perspektiv: Med Huaweis ultra vidvinkellinse kan du fange øyeblikket. Oppdag mer i et bredere perspektiv. Nå kan du ta landskapsbilder og interiørbilder som en profesjonell. 

Makrolinse

En spektakulær verden i et makro perspektiv: Du har hele verden foran dine føtter og på 2.5cm hold. Se de minste detaljer med makrolinsen. La deg inspirere av det glitrende vannet på bladene eller snøflakene på trærne.

Selfie kamera

Den 32MP kameralinsen foran på Huawei P30 Pro vil, ved hjelp av kunstig intelligens, kunne gjenkjenne ansiktet og konturene i ansiktet ditt. Kunstig intelligens vil også kunne optimalisere fargene, lyset og detaljene i bildet deretter.

One-touch AI videoredigering

Den oppgraderte AI videoredigeringsfunksjonen er forhåndsinstallert på Huawei P30 Pro. Med en enkel berøring kan du produsere din egen video. Markerte videoer blir automatisk redigert og du kan legge på dramatiske filter, justere hastighet samt bakgrunnsmusikk.* Du kan også legge på tekst.

*Noen funksjoner er kun tilgjengelig etter HOTA oppdatering.

Video

Du er regissøren: Dokumentér minnene fra de lange kveldene. Med Huawei P30 Pro får du fanget opp enda mer lys i videoene.

Stabilt håndholdt videoopptak

Nå kan du enkelt fange opp de aktive familie øyeblikkene. Med Huaweis nye optiske billedstabilisering og kunstig intelligens oppnår man videopptak med mye høyere kvalitet.

Huawei dual-view video

Se begge sider av historien: Huawei P30 Pro har to kameralinser bak som jobber parallelt og gjør at du kan gjøre opptak av en live fotballkamp og samtidig zoome inn på spillerne i et annet bilde. Nyt øyeblikkene fra to forskjellige perspektiv med Huawei dual-view video.*

*Denne funksjonen vil være tilgjengelig etter en HOTA oppdatering. 

Lyd

Hør med en ny teknologi: Den tradisjonelle høyttaleren på skjermen er byttet ut med «Huawei Acoustic Display Technology» på nye Huawei P30 Pro for å gi deg en større skjerm og et større område for å levere god lyd. Den elektromagnetiske lyden produserer lyd fra vibreringene i skjermen til øret.

Skjerm: IP68 sertifisering

Gjør deg klar for nye opplevelser: Huawei P30 Pro er beskyttet med IP68* sertifisering som betyr at telefonen er vann- og støvresistent. Perfekt for den eventyrlystne. *1.5 meters dyp opp til 30 minutter i ferskvann. Evt skader påført blir ikke dekket av garantien.

Ytelse

Kombinasjonen av hastighet og kraft: Et kvantesprang inn i fremtiden. Kirin 980 er verdens første 7nm mobil prosessorbrikke med en kraftigere ytelse og lavere forbruk. Rask og smidig.

Lading

Langvarig batterilevetid: Opplev mer hver dag med full støtte fra Huawei P30 Pros lange batterilevetid 4200mAh.

Hurtiglading

Lading er ikke lenger noe problem. Lad opp telefonen til 70% på kun 30 minutter.* Raskt og enkelt.

Quick wireless charger

Lad Huawei P30 Pro med 15W trådløslader som er TÜV sertifisert, uten å måtte bry deg om noen ledning. 

Vennelading

Denne funksjonen vil du også finne i Huawei P30 Pro. Du kan enkelt lade opp telefonen til din venn, så lenge deres telefon støtter trådløs lading.

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)