Norgesnyheten OnePlus 6 er her!

For fire år siden begynte OnePlus å utvikle en Android telefon som de selv ønsket å bruke. En flott designet smarttelefon med alt du trenger og ingenting av det du ikke trenger. OnePlus er designet for forbrukeren og dagens utfordringer.

Bestill nå

OnePlus 6 - Rask og smart

Rask og smart

Hastigheten i smarttelefonen er mer enn bare rå prosessorkraft. Det handler om hvordan vi inkluderer hastigheten til å gjøre hverdagen enklere. Gjennom en kombinasjon av intelligent programvare og kraftig maskinvare kan vi sikre at ytelsen følger hverdagens høye tempo.

DelBetaling DelBetaling

Vi har fjernet alle renter i nettbutikken vår! Det betyr at du kan kjøpe deg den telefonen du har lyst på, uten å betale noe ekstra!

Bestill OnePlus med DelBetaling

I virkeligheten betyr det at du kan fange de viktige øyeblikkene med kameraet på et blunk. Samtidig, er du en gamer, kjenner du til frustrasjonen over forsinkede rammer og bilder, og hvordan enkelte telefoner blir mindre raske over tid. Vi har jobbet hardt for å sikre at OnePlus 6 er akkurat like rask om ett år som den er i dag.

OnePlus 6 - Kamera

Kamera

OnePlus 6 sitt doble kamerasystem holder et 16 MP hovedkamera, støttet av et 20 MP sekundært kamera. Med en f / 1.7 lukkertid har 16MP hovedkameraet blitt styrket av en 19% større sensor og OIS for fremragende ytelse under en rekke forhold, inkludert lavt lys.

Smart Capture

Smart Capture-programvaren forbedrer bildene dine uten at du trenger å gjøre noe. Avhengig av miljø og tid på dagen, vil Smart Capture velge hvilken funksjon som skal brukes for å optimalisere bildet for maksimal klarhet.

Video

Med OnePlus 6 introduserer vi super slow motion-modus, som kan ta opp HD-video med opptil 480 bilder per sekund.

Design

OnePlus 6 er den første OnePlus-enheten som har en full-glass-kropp. På grunn av sin styrke, har vi brukt Corning Gorilla Glass 5 på både forsiden og baksiden av enheten, og formet den med små kurver for å skape et fullstendig utseende.

OnePlus 6 - Face unlock

Face unlock

I tillegg til den raske fingeravtrykksensoren, som låser OnePlus 6 på under 0,2 sekunder, er nå Face Unlock utviklet, slik at brukerne kan låse opp telefonen ved å se på enheten. Som en av de raskeste på Android-markedet, bruker Face Unlock over 100 identifikatorer for å låse opp OnePlus 6.

OnePlus Fast Charge - En dags kraft på en halv time

OnePlus Fast Charge er en av de raskeste ladesystemene på det globale markedet. En halvtidsladning gir 3,300 mAh-batteriet til OnePlus 6 nok strøm for hele dagen.

OnePlus 6 - OnePlus Fast Charge

Skjerm

Ved utformingen av OnePlus 6 var målet vårt å levere så mye skjerm som mulig uten å gå på kompromiss med kameraet foran, ringekvalitet eller komfortabel formfaktor. Den 6,28-tommers Full Optic AMOLED 19: 9-skjermen, vår største hittil, gir deg et 84% forhold mellom skjerm og kropp.

OxygenOS

OxygenOS er optimalisert for fart, takket være effektiv bruk av minne og lette programmer. Jo raskere telefonen, jo jevnere opplevelse.

OnePlus 6 - Mirror Black

Mirror Black

128 GB

Pris fra 159,- pr. mnd.

Totalpris 5699,-

Bestill

OnePlus 6 - Midnight Black

Midnight Black

128/256 GB

Pris fra 159,- pr. mnd.

Totalpris 5699,-

Bestill

DelBetaling

– mobilkjøp uten renter og gebyrer

DelBetaling, så enkelt er det:

Finn mobiltelefonen du ønsker deg

Finn mobiltelefonen du ønsker deg i nettbutikken vår.

Betal mobiltelefonen nå

Betal mobiltelefonen nå, eller velg DelBetaling og betal over 12, 24 eller 36 måneder.

Du får den nye mobiltelefonen din i posten!

Mobiltelefonen blir sendt i posten! DelBetalingene kommer på egen faktura.

Se alle mobiltelefoner

OnePlus 6