Plutselig Barneteater
- en podkast for store og små

Trykk her for å lytte

Podkast + mobil = sant!

Podkast har kommet for å bli, og OneCall FamiliePakka er stolte av å sponse Plutselig Barneteater - en podkast for store og små. Ved noen enkle trykk på mobilen kan hele familien bli undeholdt av improviserte og morsomme eventyr fra gjengen bak Pluselig Barneteater. Noen av fortellingene er helt nye, mens andre tar utgangspunkt i kjente og kjære eventyr, så dette kan være like gøy for de voksne.

Podkasten passer ypperlig for barn i alderen 4 til 10 år, og med dette høreteateret får barna muligheten til å utvikle fantasien når de lever seg inn i en ny verden av eventyr smekkfulle av humor og spennende karakterer - uten at det innebærer at de er limt til mobilskjermen. 

Les også: Podkast kan stimulere barnas fantasi

Slik fungerer det


En podkast er en lydfil som du laster ned, eller lytter til gratis på mobilen din. Du kan høre podkast-episodene direkte i nettleseren på mobilen, eller gjennom en app. 

De mest populære podkast-appene er Podkaster for iOS eller Google Podcasts for Android. Det finnes også flere alternativer hvis du søker i Apple Store (iOS) eller Google Play (Android). 

Du finner også Plutselig Barneteater på Spotify.

Tips! Hvis du trykker på "abonner" i podkast-appen din, vil podkasten lagre seg, og du vil automatisk få varsling når ny episode publiseres.

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)