I

Samsung Galaxy A-serie

Samsung sin nye A-serie er mobiltelefoner med svært gode tekniske spesifikasjoner, laget spesielt for dagens spontane og kreative generasjon. Med Galaxy A-serie får du topp moderne kamera, skjerm og sterk batterikraft og ikke minst muligheten til velge akkurat den modellen som passer deg best. Les mer om hver modell under og finn din favoritt!

Galaxy A70

Dette er storebroren til A50, og er med det noen hakk opp på både det ene og det andre. Skjermen er litt større enn A50, 6,7", har oppgradert kamera; både foran og bak samt større batteri (4500mAh) med hurtiglading. Dette  er det største batteriet Samsung noen gang har hatt og er første mobilen som støtter Super Fast Charge. Med A70 får du også mer RAM-minne og fingeravtrykkleser.

Kort oppsummert en knallbra, og moderne mobiltelefon med flere «flaggskipfunksjoner». Her får du mye mobil for pengene!

A70 kommer med 128 GB og i fargene Blå og Svart.

Pris: Fra 120,- pr./mnd. Totalpris: 4 290,-

Bestill her

Galaxy A50

A50 er «midt-modellen» i årets A-serie. Den har større skjerm enn lillebroren A20e, og har en stor, fin skjerm på 6,4" og ikke mist svært bra oppløsning og klare farger i skjermen. Du finner hele tre kameraer på baksiden samt ultravidvinkel og ett i front. Det er fingeravtrykkleser i skjermen og et solid batteri på 4000mAh.

Prisen er snill mot lommeboken og et godt kjøp for deg som er på jaktmarkene etter en ny mobil, men som ikke trenger den mest avanserte i klassen.

A20e kommer med 128 GB og i fargene Svart og Hvit.

Pris: Fra 106,- pr./mnd. Totalpris: 3 790,-

Bestill her¿

Galaxy A20e

«e» står for «essential» og betyr at dette er mobilen for deg som vil ha en helt enkel og og brukervennlig mobiltelefon. A20e har en skjerm på 5,7", to gode kameraer, er stilren og elegant, og ikke minst svært brukervennlig.

Er du en av dem som vil ta bilder, surfe, ringe og tekste men ikke trenger alle de andre tekniske spesifikasjonene og som ei har lyst å tømme hele feriebudsjettet på ny mobil, dette er mobilen for deg!

A20e kommer med 32 GB og i fargene Blå og Svart.

Pris: Fra 56,- pr./mnd. Totalpris: 1 990,-

Bestill her

Galaxy A80

Elsker du å ta kule selfies? Da er dette telefonen for deg! A80 er overhodet i årets A-serie fra Samsung. Du får en stor, flott skjem med et unikt trippelkamera som tar like bra bilder uansett hvilken vei du fotograferer.  Mobilen har super vidvinkel, 2xoptisk zoom og dybdeeffektkamera. Du får bedre film og spillopplevelser enn tidligere på grunn av det solide batteriet og dets kapasitet.

A80 kommer i fargene Black og Gold.

Pris: Fra 189,- pr./mnd. Totalpris: 6 790,-

Bestill her

Kjøp ny mobil med DelBetaling: Mobilkjøp uten renter og gebyrer

Les mer om DelBetaling

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske