Nå kan du bestille nyheten Samsung Galaxy S10

Galaxy S10 er toppmodellen som bygger på 10 års kontinuerlig utvikling av mobiltelefonens muligheter. Nyheten kommer i tre forskjellige modeller: Galaxy 10e med flat skjerm, Galaxy 10 med infinity-skjerm og Galaxy S10+ med større skjerm og dobbelt selfie-kamera. 

Ta meg til nettbutikken

Galaxy S10

S10 er "midt-modellen" i Samsung sin nye S10 serie. Den kommer med infinity-skjerm på 6.1" og er laget i 3D glass/metall som gjør den både sterk og robust. Mobilen har tre kameraer bak og ett i front, 8GB RAM og 128GB ROM minne, ny teknologi for å lese av fingeravtrykk samt et sterkere batteri (3400 mAh) og trådløs lading. Dette er noen av egenskapene til S10. Les mer om S10 lenger ned på siden.

S10 kommer med 128GB og i fargene Prism White og Prism Black.

Pris: Fra 264,- pr./mnd. Totalpris: 9 490,-

Bestill her¿

Galaxy S10+

S10+ er råskinnet i klassen. Den er noe større i mål enn lillebroren S10 med 6.4" skjerm, men veier kun noen knappe gram mer. Den er laget i 3D glass/metall  og minnet på S10+ er det største på markedet: her får du helt opp til 1TB minne. Ny teknologi for å lese av fingeravtrykk, et solid batteri med hele 4100 mAh og trådløs lading er noen av godsakene S10+ kommer med. Mobilen har også hele tre kameraer bak og to i front. Les mer om S10+ lenger ned på siden.

S10+ kommer med 128GB, 512GB og 1TB og finnes i fargene Prism Black, Ceramic Black, Prism Green og Prism White.

Pris: Fra 292,-pr./mnd. Totalpris fra:  10 490,-

Bestill her¿

Galaxy S10e

S10e står for "essentials" og er mobilen for deg som ønsker den nyeste modellen på markedet, men likevel ikke trenger den største og dyreste versjonen. Den har en flat 5,8" skjerm og kommer i samme materiale med 3D glass/metall skjerm som de to andre modellene. S10e har to kameraer bak og ett foran, batterikapasitet på 3100 mAh, samt et minne på 128GB. Les mer om S10e lenger ned på siden.

S10e kommer med 128GB og i fargene Prism White, Prism Black og Prism Green.

Pris: Fra 222,- pr./mnd Totalpris: 7 990,-

Bestill her¿

 

Kjøp ny mobil med DelBetaling - mobilkjøp uten renter og gebyrer

Les mer om DelBetaling her

Dette er nytt med Galaxy S10, S10+ og S10e

Små endringer, stor forskjell
En stor skjerm krever en annen måte å navigere på. Samsung har endret brukergrensesnittet på skjermen så det blir enklere og raskere å bruke funksjoner og apper. Små, men intelligente endringer.

Kamera
Trippelkameraet gir muligheter som tidligere bare lot seg gjøre med et systemkamera. De tre objektivene får med mer takket være vidvinkel på opptil 123 grader, og kommer nærmere takket være 2x optisk zoom. Kameraet har blenderinnstillinger som gjøre at kameraene tilpasser seg lysforholdene på samme måte som menneskeøyet. Man kan fotografere i veldig svakt lys da minste blenderverdi er f/1.5, samtidig som det er enkelt å endre dybdeskarpheten for å gjøre det man ønsker å fremheve, ekstra skarpt.

Slankere til tross for større batteri
Selv om Galaxy S10 er slankere og lettere enn forgjengeren S9, har den likevel mer batterikapasitet og kraft. Batteriet varer også lenger fordi mobilen lærer seg hvordan du bruker den, og sparer strøm ved å slå av funksjoner man ikke bruker.

Del på strømmen
Samsung har for sitt nye flaggskip utviklet trådløs landing, ikke bare av selve mobilen, men også mellom forskjellige enheter. Galaxy S10 kan lade de fleste enheter med trådløs lading, mobilen til kameraten eller hodetelefonene og smartklokken.

Stabile og fargerike videoer
Videoene dine blir mer stabile og får en bedre fargegjengivelse takket være HDR10+ teknologi, noe som tidligere bare fantes i avanserte actionkameraer.

Ny fingeravtrykkleser
Galaxy S10-modellene har en ny fingeravtrykkleser plassert i skjermen, som benytter ultralyd. På den måten er ikke bare innholdet sikrere, men fingeravtrykket ditt leses av selv om fingeren eller skjermen er skitten eller våt.

Alle tekniske spesifikasjoner per modell finner du i nettbutikken vår.

 

Hvordan får jeg med Galaxy Buds?

 Hvis du forhåndsbestile Samsungh Galaxy S10 eller S10+ i perioden 20. februar til 7. mars 2019, får du også med Galaxy Buds til en verdi av 1 590,-. 
Innløs tilbudet via Samsung Members appen innen 31/3 2019.  Se hvordan du bestiller de under:

Slik gjør du:

  1. Åpne Samsung Members-appen i den nye Galaxytelefonen, og logg på med din Samsung Account.
  2. Tilbudet kan benyttes i Samsung Members-appen i perioden 8. til 31. mars 2019.
  3. Klikk på tilbudet. Merk at det kan ta opptil 3 dager før tilbudet blir synlig i appen.
  4. Fyll ut personopplysninger samt IMEI-nummer til din nye Galaxy S10 eller S10+, som du finner under "Innstillinger" i telefonen eller på emballasjen. Legg også ved en kopi av kvitteringen eller ordrebekreftelsen som viser at produktet er kjøpt i kampanjeperioden.
  5. En bekreftelse på registreringen vil bli sendt til din e-postadresse. Det betyr at ordren vil bli behandlet og kontrollert mot opplysningene som du har gitt. Oppfyller du ikke kampanjekriteriene, vil du bli kontaktet. Ellers blir dine Galaxy Buds sendt til adressen du har oppgitt, innen 30. april.
  6. Tilbudet gjelder én gang per enhet og bare for kjøp i kampanjeperioden. Hvis telefonen returneres, må også hodetelefonene returneres.
  7. Spørsmål vedrørende kampanjen kan rettes til Samsung kundeservice på 21 55 28 07.

Ikke kunde?
Med PrøveKjøp kan du prøve oss i 2 måneder for bare  99,-/mnd. Fri data, tale, SMS og MMS. 

Les mer om PrøveKjøp her

 

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske