eSIM fra OneCall - kom igang

Med eSIM trenger du ikke lengre et fysisk SIM-kort til å putte i enheten din. Du trenger kun å laste ned et elektronisk SIM-kort til enheten for å komme på nett.

Enheter som kan bruke eSIM i dag

Foreløpig finnes eSIM kun til smartklokka Samsung Gear S2 3G. Med et eSIM i klokka kan du ringe, lese og sende SMS, og ha tilgang til apper og varsler direkte på håndleddet. Du trenger ikke engang å ha telefonen i nærheten!

Slik skaffer du et eSIM?

Foreløpig er eSIM tilgjengelig kun for de som kjøper Samsung Gear S2 3G via OneCall. eSIM til klokka blir tilgjengelig etter at bestillingen din er registrert.

For å aktivere eSIM på enheten scanner du en QR-kode (strekkode) som du finner på Mine Sider fra og med 24. mai.

Registrere eSIM på Samsung Gear S2 3G

Når du har fått klokka må du registrere eSIM på enheten ved å skanne QR-koden (strekkode). QR-koden er tilgjengelig på Mine Sider fra og med 24. mai etter du har bestilt klokka.

Slå på bluetooth på mobilen din, og følg disse stegene:

  • 1.Last ned Samsung Gear fra Google Play på telefonen din, åpne appen
  • 2.Synkroniser Samsung Watch og mobilen via bluetooth.
  • 3.I Samsung Gear App, åpne Innstillinger > Registrer Gear eSIM-profil > Skann
  • 4.Skann QR-koden og følg instrukser på klokken

Flere spørsmål

Hvilke mobiler fungerer med Galaxy Gear S2 3G?

Klokka fungerer med enheter som kjører Android 4.4 og nyere, og med 1,5 GB RAM eller høyere. Se fullstendig liste over kompatible mobiler på samsung.com.

Jeg finner ikke QR-koden

Om du har bestilt Samsung Gear S2 3G hos oss, er QR-koden (strekkode) tilgjengelig på Mine Sider fra og med 24. mai. Om du trenger hjelp til bruk eller har andre spørsmål, så ta kontakt med oss.

Kan jeg få et eSIM til enheter som jeg har kjøpt andre steder?

Foreløpig er eSIM kun tilgjengelig til Samsung Gear S2 3G som er kjøpt hos oss. Gi oss beskjed om hvilke enheter du kunne tenke deg å bruke et eSIM i, så ser vi på saken.

Flere spørsmål

Bestille eller aktivere SIM, Ekstra SIM