Livet på kanten - Team OneCall!

I denne serien blir vi bedre kjent med ekstremsportutøverne i Team OneCall; Bjørn Magne Bryn, Espen Fadnes, Amber Forte og Andreas Håland Hemli. I åtte episoder følger vi deres prosjekter, høytflyvende oppturer og dramatiske nedturer.

OneCall heier på de som gjør ting litt annerledes!

Vi er ekstremt stolte sponsorer av Norges kanskje aller tøffeste gjeng, nemlig Team OneCall. Team OneCall er et helprofesjonelt luftsportlag med base i vill og vakker natur på Voss. Teamet består av erfarne atleter innen alle luftsportens grener, og sammen utgjør det et komplett team av utøvere helt i verdenstoppen i en av verdens aller mest spektakulære idretter.

 Flygende person i vingedrakt.

Gjennom samarbeidet med Team OneCall er vi med på å støtte folk som gjør ting litt annerledes enn de fleste andre, folk med drømmer og ambisjoner som krever enorm innsats, viljestyrke og en god dose positiv galskap. Folk som er avhengige av hverandre for å lykkes, og som gjennom dedikasjon, planlegging, blod, svette og tårer oppnår ting som de fleste av helst ser på en skjerm trygt plassert i sofaen hjemme.

Team OneCall - Livet på kanten handler om store planer satt i system og drama. Hvordan er det egentlig å leve av luftsport? Hvordan ser det ut når et lite team skal planlegge og gjennomføre komplekse prosjekt? Hvor starter man? Og hvordan ender det?

Se alle episoder nå!

 Tre personer hopper ut av helikopter.

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Stengt

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)