Månedens mobiltips: juli

Du kjenner helt sikkert til hvordan du bruker mobilen til det mest nødvendige, men vet du for eksempel hvordan man lader mobilen med TV-en, eller justerer lommelyktlyset? Kanskje ikke! Derfor serverer vi deg hver måned Månedens mobiltips! Og i juli deler vi noen gode tips du kan ta med deg i parken, på svaberget eller på ferie.

Syng for full hals mens du kaster selfiestanga

Vi håper du nyter late dager og godt vær, og stikker bare innom for å dele et par tips vi tror du kan få bruk for i ferien. Vi har brukt dem med stort hell!

Når du gjerne skulle spilt favorittsangen liiiitt høyere
Har du ikke en høyttaler for hånden kan et glass gjøre sammen nytten. Putt mobilen i glasset med høyttaleren ned og syng for full hals (på eget ansvar!). Er du opptatt av lydkvaliteten anbefaler vi heller en av høyttalerne i nettbutikken. Urbanista Sydney får plass i lomma!

Bli parkens beste DJ

Ta selfies uten å kløne

Vi har vel alle prøvd å ta et fint gruppebilde og fått en giga-arm i bildet når den med lengst lemmer må trykke på utløserknappen. Et triks som gjør det lettere å holde mobilen langt fra kroppen samtidig som du tar bilde, er å bruke volumknappene som utløser. Har du hodetelefoner med ledning skal det også fungere å trykke på volumknappene på ledningen for å ta bildet.

Og du? Ønsker du deg en mobil med det beste kameraet på markedet? Da kan vi friste med 2000,- i rabatt på hele Galaxy S21-serien og Galaxy S20 FE 5G fra Samsung. Triksene virker selvfølgelig på disse også 

Bli proff mobilfotograf

Har du gått glipp av tidligere tips? Ikke noe problem, de har vi selvfølgelig samlet for deg i OneCall-magasinet.

Flere mobiltips

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)