Mest solgte mobiler i 2022

Er du på utkikk etter ny mobil og nysgjerrig på hvilke mobiler det selges mest av? Hos OneCall er vi opptatt av at du skal spare penger og at vi skal ta ansvar for miljøet. Det har vi lykkes med ved at tusenvis av “gamle” mobiler har fått nye eiere.

Mest populære iPhones

Brukte iPhones dominerer listen vår over solgte mobiltelefoner. Våre svært rimelige iPhone 8-modeller og iPhone SE har skapt en billig inngangsport for mange:

  1. iPhone 8 NestenNy: Her får man utrolig mye mobil for pengene, og iPhone 8 topper da også salgslisten vår.
  2. iPhone SE NestenNy: 2. generasjon iPhone SE kommer med oppgradert innmat i samme ytre som tidligere, perfekt for deg som foretrekker den tradisjonelle formfaktoren.
  3. iPhone 11 NestenNy: På tredje plass finner vi iPhone 11, som gir moderne ytelser til sterkt redusert pris.
  4. iPhone 13 Pro Max: Den mest populære nye mobiltelefonen er iPhone 13 Pro Max. Denne mobilen er det ypperste Apple har å by på, med unntak av arvtakeren iPhone 14 Pro Max, naturligvis.

Mest solgte Android-mobiler

De mest populære Android-mobilene kommer ikke overraskende fra Samsung. Også her er det de brukte røverkjøpene som troner på toppen av salgslistene:

  1. Samsung Galaxy S10 NestenNy: Galaxy S10 var en fulltreffer av et flaggskip da den ble lansert i 2019, og mobilen skuffer ikke i år heller. Batteritiden er god og mobilen lades raskt, dessuten er kameraet ypperlig.
  2. Samsung Galaxy S20 Ultra NestenNy: I 2020 var Samsung Galaxy S20 Ultra en av de beste mobilene du kunne anskaffe deg, og den er fortsatt et svært godt valg. Du får ekstremt høyoppløselige bilder og en god brukeropplevelse for en billig penge.
  3. Samsung Galaxy S22 Ultra: Samsung Galaxy S22 Ultra ble den mest solgte Android-mobilen hittil i år. Dette er en stor telefon på alle måter. Her er alt maksimert: kamera, skjerm og batteri er kollosale.

Se hele utvalget i nettbutikken

Vurderer du ny mobiltelefon?

Les flere artikler

Vår chatbot hjelper deg

Åpent

Kundeservice-chat UNO-chat