Nye vilkår 1. juni

Nye vilkår 1. juni

1. juni oppdaterer vi vilkårene for mobilabonnement. Det er ingen større endringer, og for å gjøre det enkelt for deg har vi laget en kort oppsummering nedenfor:

Punkt 3:
Grensen for hastighetsbegrensning på databruk ut over inkludert innhold, justeres. Endringen skyldes en tilpasning til EU-regulativet om at trafikk i EU og EØS skal inkluderes i alle mobilabonnement.

I praksis betyr dette at abonnement med 3GB eller mindre data inkludert, ikke kan surfe like mye ut over inkludert datamengde som tidligere, før hastigheten reduseres til 64 kbit/s.

Endringen høres negativ ut, men det som faktisk skjer et det blir mindre sjanse til å pådra seg uforutsette kostnader. Som vanlig vil vi anbefale at man kjøper datapakker om man trenger litt ekstra mobildata en måned. Pakker er den billigste løsningen og hastigheten reduseres ikke før etter at den nye pakken er oppbrukt.

Presisering av at VOLTE (taletrafikk i 4G-nettet) vil bli prioritert over surfing, når VOLTE kommer. Dette for å unngå at samtaler brytes.

OneCall tilbyr p.t. ikke VOLTE og lanseringstid er foreløpig ukjent.

Punkt 18:
Omformulering og presisering av vår varslingsplikt ved endringer i vilkår og abonnementsavtalen. Tydeliggjøring av at kunder kostnadsfritt kan avslutte sitt abonnement ved vesentlige endringer og endringer til ugunst (men så lenge OneCall foretrekker frihet og ikke har bindingstid, blir dette en formalitet)

Punkt 21.3 og 21.4:
Mobilt Bredbånd kan ikke brukes i utlandet. De kunder det gjelder er varslet separat.

Se de nye vilkårene i helhet.