Personvernregler og konkurransevilkår

Ved deltagelse i konkurransen aksepterer du nedenstående konkurransevilkår.

Hvem er ansvarlig for konkurransen?
OneCall
Lørenfaret 1A, 0585 Oslo
Konkurranseperiode:
Konkurranseperioden går fra 6. oktober 2023 – 6. desember 2023 

Hvem kan delta?

Du må være fylt 18 år og bosatt i Norge.

Hvordan deltar man?
Din deltagelse er ikke kjøpsbetinget. Alle som deltar i konkurransen er med i trekningen om premien. Vinneren vil få direkte beskjed.

Premie:
Følgende er utlovet som premie:

Vinn et gavekort på 20 000,- fra Ving.no og 1 års gratis mobilabonnement hos OneCall.

Vinneren vil få et gavekort fra Ving.no. Vi tar forbehold om at ønsket Liverpool kamp kan være utsolgt på Liverpool.no. Gavekortet er gyldig i 3 år fra kjøpsdato. Gavekortet kan også brukes til andre formål dersom man heller ønsker det. 

Denne konkurransen er ikke et samarbeid med Ving.no. De er ikke part i konkurransen utover at vi lodder ut en premie.

Vinneren av premien trekkes tilfeldig blant de som har deltatt i konkurransen senest 14 dager etter konkurransens trekningsdato. Vinneren får beskjed via telefon. Hvis en vinner ikke besvarer henvendelsen senest 1 uke etter henvendelsen bortfaller retten til premien og vi vil kontakte ny vinner av konkurransen. 

 
Innsamling og lagring av personopplysninger 

Ved godkjenning av samtykke aksepterer du å bli kontaktet per telefon fra OneCall med et godt tilbud på mobilabonnement, og er samtidig med i trekning av et gavekort på 20 000,- fra Ving.no

Deling av personopplysninger med tredjeparter 

Vi benytter Customer Link som underleverandør for å håndtere de innsamlede personopplysningene. Vi sikrer at passende kontraktsmessige sikkerhetstiltak følges i samsvar med gjeldende personvernregler. 

Sikkerhet 

Vi lagrer alle personopplysninger i et trygt miljø. Vår nettside bruker TLS (Transport Layer Security) krypteringsteknologi, en av de mest avanserte sikkerhetsmetodene for nettransaksjoner, for å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert tilgang. 

Rett til retting og sletting 

Dine personopplysninger vil bli slettet eller anonymisert når det ikke lenger er nødvendig for det opprinnelige formålet, med mindre annen lovgivning krever lengre oppbevaring. Vi vurderer nøye behovet for lagring etter avsluttet konkurranse. Eventuell videre oppbevaring vil enten være lovpålagt eller basert på ditt samtykke

For mer informasjon om OneCall sine personvernregler les her

Kundeservice-chat UNO-chat