Nå kan du betale OneCall-fakturaen i Vipps


Nyhet! Vipps er en ny måte å motta og betale fakturaen på

 Aldri har det vært enklere å betale fakturaen. Nå kan du som OneCall-kunde enkelt betale fakturaen med Vipps.

Hvordan får jeg OneCall-fakturaen min i Vipps?

Gå inn på Min profil i Vipps ved å trykke på profilbildet/navnet ditt. Aktiver Vipps faktura under "Motta regninger" i Vipps.

Når dette er gjort vil fremtidige fakturaer fra OneCall komme rett i Vipps-appen.

NB! Har du AvtaleGiro fra før vil denne fortsatt gjelde, selv om du har aktivert Motta regninger i Vipps.

Hvordan betaler jeg fakturaen i Vipps?

1. Du får varsling om faktura på mobilen

2. Swipe for å godta og betale faktura

3. Bekreft betaling av faktura

 

NB! Du kan også betale fakturaen på et senere tidspunkt, så lenge den ikke har forfalt. Fakturaen finner du under "Kjøp" i Vipps-appen.


Mer om betaling av faktura med Vipps:

Får jeg et varsel om at fakturaen har kommet?

Ja, du får en melding på telefonen din når fakturaen kommer, og en ny melding på forfallsdato dersom du ikke har betalt.

 

Når går pengene ut fra kontoen/kredittkortet mitt?

Velger du å betale fakturaen med en gang, vil betalingen skje samme dag. Ønsker du å betale på forfallsdato må du aktivere "Betal på forfall" i betalingsvinduet i Vipps.

 

Blir Vipps Faktura liggende til forfallsdato?

Ja, Vipps Fakturaen blir liggende til forfallsdato. Forfall på fakturaen vises tydelig i appen, og du får en varsling på forfallsdato. Du kan alltid velge å betale fakturaen før forfallsdato.

 

Jeg fikk ikke betalt til forfall. Hva nå?

Du kan betale fakturaen i Vipps inntil 14 dager etter forfall. Etter dette kan du betale i nettbanken som en vanlig regning, ellers vil du motta ordinær purring.

 

Kan jeg se utfyllende informasjon om min faktura i Vipps?

Ja, du kan se beskrivelse av fakturaen i appen. I tillegg kan du kan trykke for å se fakturadetaljer på Mine Sider.

 

Hvordan kan jeg endre forfallsdato og beløp på en Vipps Faktura?

Du kan velge å betale fakturaen med en gang eller å aktivere "Betal på forfall". Velger du "Betal på forfall" vil betalingen automatisk bli satt til gjennomføring på forfallsdato. Utover dette er det ikke mulig å endre forfallsdato eller beløp i Vipps Faktura.

 

Må fakturaer jeg har mottatt i Vipps betales med Vipps Faktura?

Nei, du kan også betale faktura i nettbanken, med informasjonen fra fakturaen i Vipps. Det er selvsagt mye enklere å betale den i Vipps.

 

Hvor lenge vises fakturaen i Vipps?

Vipps sletter ikke fakturaen. Du har regningene samlet på et sted, i Vipps-appen. Du kan slette fakturaen selv, om du vil.

 

Kan jeg betale fakturaen i Vipps om jeg har fått utsatt forfallsdatoen?

Nei, om du har fått utsatt forfallsdato, må du betale fakturaen i nettbanken din, med informasjonen fra fakturaen i Vipps.

 

Kan man se at fakturaen er betalt i nettbanken?

Du kan ikke se fakturaen, men du kan se transaksjonen på din kontoutskrift når den er betalt med Vipps Faktura. Endelig betalingsmottaker vises ikke på kontoutskriften, men du har full oversikt over alle kvitteringer i Vipps-appen og på epost.

 

Hvor kan jeg se kvittering og historikk for betalte fakturaer?

Du får full oversikt og historikk over alle fakturaer som du har betalt i Vipps-appen din. Tenk så fint å slippe hauger med papir.


Blir purringer også sendt som Vipps Faktura?

Nei, purringen blir sendt per post. Men, før dette vil du få en hyggelig melding med betalingspåminnelse på forfallsdato dersom du ikke har betalt. 

 

Jeg ønsker ikke å få faktura i Vipps, hvordan kan jeg endret det?

Gå inn på Min profil i Vipps-appen ved å trykke på profilbildet du har lagt inn. Deaktiver Vipps Faktura der det står Motta regninger i Vipps. Da vil du motta dine fakturaer på samme måte som før.

 

Må jeg gjøre noe for å få fakturaen på vanlig måte etter jeg har meldt meg av Vipps Faktura?

Nei, om du har meldt deg av Vipps Faktura vil du få fakturaen på vanlig måte igjen fra neste måned, slik du hadde før. Du trenger ikke gjøre noe.

 

Kan jeg velge å kun motta Vipps Faktura fra noen leverandører?

Nei, dessverre, om du sier ja til Vipps Faktura vil du motta faktura i Vipps fra alle leverandører som har en avtale med Vipps Faktura. Skrur du av, vil du ikke få fra noen.