Mobilabonnement

FamiliePakka mobilabonnement FamiliePakka mobilabonnement

Det er smart å være flere

Enda billigere å være familie!

Priskutt! Enda billigere å være familie!

Vi har kuttet prisene på FamiliePakka, så nå er det enda smartere å være flere.

99,– første måned

Prøv oss for kun 99,- pr. medlem den første måneden

Vi spanderer mobildataen den første måneden. Ny kunde hos oss? Velg mengden du tror familien trenger, du kan selvsagt endre underveis.

Enda billigere å være familie!

Ingen månedsavgift for barn under 11 år

Med FamiliePakka betaler du ingen fast månedsavgift for barn under 11 år. Smart, ikke sant?

FamiliePakka har mange fordeler:

Vi vet at familier er forskjellige, derfor har FamiliePakka plass til 2-10 medlemmer. Ta med bestemor, eller naboen hvis du vil det.

Enkelt og greit. Velg datamengden du tror din familie trenger, så spanderer vi den første måneden for nye kunder. Du kan selvsagt endre på datamengden underveis den første måneden - vi tar uansett kostnaden.

Mange barn får sin første mobiltelefon rundt skolealder, men bruker den kanskje ikke like mye som de voksne. Derfor betaler du ingen månedsavgift for barn under 11 år, smart ikke sant?

Med FamiliePakka har familien én felles datamengde. «Sjefen» i familien fordeler enkelt mobildataen mellom medlemmene fra vår App.

Ikke brukt opp mobildataen? Ikke noe problem, ubrukt mobildata overføres til neste måned.

Med FamiliePakka får du hele familien på én og samme faktura, både enkelt og oversiktlig.

For kun 99,- per medlem over 11 år, kan dere ringe og tekste uten begrensning. Egne priser gjelder for spesialnummer, utland og ferje/fly.

Bruk mobilen på reise i EU/EØS på samme måte som du gjør i Norge. Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS, til land utenfor EU/EØS og ferje/fly.

Visste du at som OneCall-kunde er du koblet til Norges beste 4G-nett? Telia har for andre året på rad blitt kåret til Norges beste 4G-nett av mediehuset TEK.no. Det betyr at du kan nyte godt av et raskt og stabilt 4G-nett med svært god hastighet og kapasitet.

Fri bruk av minutter, SMS, MMS og inkludert data i Norge og EU/EØS. Egne priser gjelder fra Norge til utlandet, for fly, offshore og skip, til spesialnumre og bruk utenfor EU/EØS.

Allerede OneCall-kunde og vil bytte til FamiliePakka?

Har du FamiliePakka i dag uten deling av data, kan du oppgradere til Nye FamiliePakka ved å logge inn på Mine Sider som Sjef.

Dersom du har et annet mobilabonnement kan du ringe oss på 479 44 444, eller ta kontakt på chat, så endrer vi til FamiliePakka for deg.