Mobilabonnement: FolkePakka™ Kontroll

Det eneste mobilabonnementet helt uten kredittsjekk. All bruk utover inkludert datapakke forhåndsbetales – det gir deg full kontroll!

FolkePakka Kontroll er et mobilabonnement helt uten kredittsjekk, som gir deg, ja nettopp – kontroll. Du betaler enkelt og greit bruk utover det abonnementet inneholder på forhånd og unngår med det overraskelser på fakturaen. Enkelt, og billig.

Månedsavgiften for ønsket datamengde samt Fri Tale og SMS får du på månedlig faktura fra oss. Skal du bruke mobilen for eksempel i utlandet, eller til spesialnummer, fyller du enkelt på en forhåndsbetalt saldo.

Hos OneCall får du rå fart og dekning i 99% av Norge, i tillegg har vi DekningsGaranti for alle nye kunder!

Ubrukt mobildata overføreres til neste måned

Når måneden er over, vil din ubrukte data automatisk overføres til neste måned. Dette gjelder både ubrukt data fra mobilabonnementet ditt, men også fra ekstra datapakker du eventuelt har kjøpt.

Det er ingen grense for hvor lenge du kan spare på mobildataen. Den øvre grensen på antall GB er lik størrelsen på abonnementet ditt. Har du f.eks. 3GB inkludert i ditt abonnement, kan du spare opp til 3GB. Om du nedgraderer mobilabonnementet, vil du ikke få med deg oppspart TaMedData fra forrige mobilabonnement.  

Data fra ekstra datapakker blir også overført, forutsatt at du ikke overstiger størrelsen på ditt mobilabonnement.

Vi har ikke tro på liten skrift og skjulte kostnader. Hos oss skal du få det du trenger, til lavest mulig pris, og vi mener med hånda på hjertet at tilfredshet knytter sterkere bånd enn bindingstid. Derfor har vi ikke nettopp det, bindingstid. Våre kunder skal bli fordi de vil –ikke fordi de må.

Fri Tale og SMS gjelder i hele Norge, til Norden og i EU/EØS. Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS/utlandet.

Ja, EU er faktisk inkludert. For deg som har Fri tale og SMS gjelder dette til norske nummer, fra EU. For databruk i EU-land, har du det samme inkluderte datamengde i abonnementet ditt som hjemme. For annet bruk, gjelder priser som i Norge. I EU/EØS med FolkePakka Full Data kan du bruke 50 GB data og betaler kun 0,02 kr per MB etter det. Med FamiliePakka Full Data kan du bruke 100 GB data og betaler kun 0,02 kr per MB etter det. PrøveKjøp inkluderer 10 GB mobildata i EU/EØS, deretter belastes det 0,02 kr/MB.

BankID på mobilen er superenkelt, og gratis å bruke i Norge for alle våre kunder. Les mer her.

NettSlett er inkludert i abonnementet ditt, og medfører ingen ekstra kostnader for deg. NettSlett er en forsikring som sikrer deg råd, veiledning og hjelp hvis du for eksempel skulle oppleve uønskede hendelser på nett.

For mer informasjon se her.

PrøveKjøp

99,-/mnd i 2 mnd

Bestill

Trenger du hjelp til å velge mobilabonnement?

PrøveKjøp er et mobilabonnement der du betaler 99,-/mnd. i to måneder mens vi finner det mobilabonnementet som passer best for deg.

Sånn blir du kunde

 1. Bestill

  Velg ønsket datapakke ovenfor og bestill. Du beholder selvsagt eget nummer om du vil.

 2. Avtale

  Vi sier opp ditt nåværende abonnement og ordner det som må ordnes.

 3. SIM-kort

  Velg om du vil hente SIM-kort i butikk eller få det hjem i postkassen.

 4. Aktiver

  SIM-kort aktiveres på ønsket tidspunkt eller du aktiverer selv i Mine sider.

Mest stilte spørsmål

Ja, det er det som er så kjekt! FolkePakka Kontroll har ingen kredittsjekk.

Med FolkePakka Kontroll kan du selv velge datamengden som passer ditt forbruk, i tillegg får du Fri Tale og SMS inkludert *. Som alltid har du også Fri Fart, 4G og TaMedData på ditt abonnement.


For annen trafikk som bruk i utlandet og spesialnummer benytter du en egen saldo som du enkelt fyller på via vår app, eller Mine Sider.

Du kan enkelt fylle på din saldo på Mine sider, eller i Appen vår med bankkort eller Vipps.

Har du brukt opp din inkluderte datamengde kan du enkelt kjøpe en ekstra datapakke for inneværende måned på Mine Sider, eller via appen vår.

Dersom du har saldoverdi og du fortsetter å bruke data etter datapakken er tom, vil forbruket trekkes fra saldoen. Pris: 0,99 per MB data.»

Du kan kjøpe kjøpe så mange datapakker du vil om du betaler med Vipps eller bankkort. Men kun to datapakker per måned kan settes på fakturaen din.

Jepp, du kan bruke mobilen i EU/EØS akkurat som i Norge.

Ja, selvsagt! For å bruke mobildata med FolkePakka Kontroll 0 GB må du ha aktiv datapakke eller saldo (0,99 kr per MB)

Vi hjelper deg med bestillingen

Har du spørsmål om mobilabonnement eller trenger hjelp med registrering? Vi ringer deg mellom kl. 09.00 og 17.00 på hverdager.

På helligdager betjenes ikke bestillingshjelpen.

Kundeservice-chat UNO-chat