Mobilabonnement: Mobilt bredbånd - Sommerkampanje

Mobilt Bredbånd er trådløst internett som du kan koble deg til overalt i Norge. Alt du trenger er en mini-router, og du får lynrask WiFi på hytta eller andre steder. Mangler du ruteren kan du kjøpe den i nettbutikken vår. Kampanjen varer t.o.m 02.09.24, men du beholder datamengden din så lenge du er kundeHos OneCall får du rå fart og dekning i 99% av Norge, i tillegg har vi DekningsGaranti for alle nye kunder!

Vi har ikke tro på liten skrift og skjulte kostnader. Hos oss skal du få det du trenger, til lavest mulig pris, og vi mener med hånda på hjertet at tilfredshet knytter sterkere bånd enn bindingstid. Derfor har vi ikke nettopp det, bindingstid. Våre kunder skal bli fordi de vil –ikke fordi de må.

NettSlett er inkludert i abonnementet ditt, og medfører ingen ekstra kostnader for deg. NettSlett er en forsikring som sikrer deg råd, veiledning og hjelp hvis du for eksempel skulle oppleve uønskede hendelser på nett.

For mer informasjon se her.

Slik bestiller du Mobilt Bredbånd

 1. Bestill ovenfor

  Velg datamengde ovenfor og fullfør bestillingen.

 2. Ruter

  Hvis du ikke har en ruter allerede kan du bestille en her.

 3. SIM-kort

  Et nytt SIM-kort sendes hjem til deg.

 4. Aktiver

  SIM-kortet aktiveres på ønsket tidspunkt eller du aktiverer selv inne på Mine Sider.

Vi hjelper deg med bestillingen

Har du spørsmål om mobilabonnement eller trenger hjelp med registrering? Vi ringer deg mellom kl. 09.00 og 17.00 på hverdager.

På helligdager betjenes ikke bestillingshjelpen.

Mest stilte spørsmål

Hos OneCall er du sikret god hastighet på mobildata i Norges mest moderne mobilnett. Vi ønsker å tilby maksimal datahastighet til alle våre kunder og bygger derfor ut vårt 4G-nett. Dette betyr at du vil få 4G dekning de fleste steder i landet, og med bedre fart.

Begrensing i hastighet på mobildata:

Vi forbeholder oss retten til å begrense overføringshastigheten.
Dette for å sikre at alle våre kunder opplever god ytelse ved bruk av mobildata.

Ved kjøp av ekstra mobildata Ekstra Mobildata økes grensen tilsvarende.
En eventuell hastighetsbegrensning vil gjelde i maksimum 31 dager.

Du trenger noe å sette SIM-kortet i, altså en router, dersom PCen din ikke har et eget rom til SIM-kort. Du kan enten bruke en router du har fra før, eller så kan du kjøpe i nettbutikken vår. Deretter trenger du et SIM-kort med bredbåndsabonnement – noe du også bestiller hos oss. Herfra er det bare å sette inn SIM-kortet i routeren, og kom deg på nett innen sekunder.

Nei, mobilt bredbånd er kun tilgjengelig for bruk i Norge.

Etter at du har lagt inn bestillingen på det mobile bredbåndet du ønsker, kan du velge mellom våre tilleggstjenester:

Nei, du kan kun endre Mobilt bredbånd til andre mobilt bredbånd produkter.

Hvis du ikke har SIM-kortleser i nettbrettet eller PCen din, trenger du en 4G/5G-ruter som gir deg maks utbytte av abonnementet (kjøpes separat). Du kan dele internett med inntil 15 andre enheter.

NB! ZTE MF286D 4G Router støtter ikke 5G

For å bli kunde må du bestille abonnement via våre nettsider. Finner du ikke fram kan du alltid kontakte kundeservice på 04300. Dersom du har et Mobilt Bredbånd-abonnement hos en annen operatør må du selv si opp dette.

Dessverre tilbys ikke TaMedData for Mobilt Bredbånd eller kontant.

Her under beskrivelse finner du instruksjoner for å koble opp din mobilt bredbånd-ruter.

Kundeservice-chat UNO-chat