Slik fungerer det

  1. Velg mobil

    Finn mobilen du ønsker deg i nettbutikken vår. Velg mellom en ny eller NestenNy-mobil.

  2. Velg betaling

    Betal mobilen nå, eller velg DelBetaling og betal over 12, 24 eller 36 mnd. Med 0% renter!

  3. Ny mobil på vei

    Mobilen blir sendt i posten! DelBetaligene kommer på egen faktura.

Se våre nye og NestenNy-mobiler

Bli OneCall kunde og velg DelBetaling

Bli kunde

For å kunne kjøpe mobil med DelBetaling, må du være OneCall-kunde. Er du ikke en av oss? Null stress. Du kan bli kunde når du kjøper ny mobil. Eller bli kunde først og kjøp mobil etterpå. Det er helt opp til deg!

Vi hjelper deg med bestillingen

Har du spørsmål om mobilabonnement eller trenger hjelp med registrering? Vi ringer deg mellom kl. 09.00 og 17.00 på hverdager.

På helligdager betjenes ikke bestillingshjelpen.

Spørsmål om DelBetaling?

Nei, for OneCall-kunder er totalprisen er den samme uansett! Du betaler kun for mobiltelefonen og ikke for renter, fakturagebyrer eller administrasjonskostnader.

DelBetaling er for deg som er OneCall-kunde. I tillegg må du være over 18 år, ha norsk personnummer og få godkjent kredittsøknaden.

Fakturaen viser det du minimum må betale hver måned. Vil du betale mer en måned, legger du bare inn et større beløp til forfall. På den måten får du en kortere nedbetalingstid.

På Mine sider får du full oversikt over DelBetaling-forløpet ditt og over alle kjøp. På fakturaen finner du også oppdatert status på nedbetalingsperioden. Og husk, kontakt oss om du lurer på noe - vi vil hjelpe deg!

Telia Finance er samarbeidspartneren vår på DelBetaling. Fakturaen kommer først i posten, men du kan selvfølgelig velge eFaktura når du handler i nettbanken.

Vil du heller motta fakturaen på e-post, kan du velge det på Mine sider under fanen til høyre: Mobil.

Vår chatbot hjelper deg

Åpent

Kundeservice-chat UNO-chat