Fremtidens SIM-kort

eSIM er fremtidens SIM-kort

Fremtiden er digital og det samme gjelder for SIM-kortet. eSIM er det nye og kan med tiden ta over for det tradisjonelle SIM-kortet slik vi kjenner det i dag men denne utviklingen skjer sannsynlig gradvis.

Hva er eSIM?

eSIM står for «embedded SIM» og er et innebygd SIM som følger enheten din. I dag har vi støtte for det på Samsungs Galaxy Watch smartklokker, og vi jobber stadig med å utvide dette til langt flere produkter.

Fysiske SIM-kort blir byttet ut med eSIM

Når alt er på plass, vil man ikke lenger trenge å bytte ut SIM-kortet. Siden alt skjer over internett, blir det snart slutt på å finne frem en liten pinne for å få opp SIM-skuffen og fikle med å få satt inn SIM-kortet.

Chippen, som sitter på det fysiske SIM-kortet, er nå bygd inn i produktet du kjøper. Kjekt, ikke sant? Da slipper man å vente på posten for å få simkortet. Når man kan laste ned og installere abonnementet rett på mobilen. Nesten litt som en app.

Når kan OneCall-kunder bruke eSIM?

Vi var faktisk først ute i Norge med støtte for eSIM, allerede i 2016! Har du en Samsung Galaxy Watch, kan du allerede i dag begynne å bruke eSIM.

Vi jobber med å utvide vårt eSIM-tilbud fortløpende.

Hvordan kommer jeg i gang?

I dag kan du få eSIM som Ekstra-SIM enkelt ved å bestille dette via vår Kundeservice. Så snart du har bestilt, får du tilgang til en QR-kode som du finner inne på Mine Sider. Denne skannes på enheten eSIM skal aktiveres på.

PS! Husk at eSIM også har en PIN-kode, som du finner på Mine Sider, eller i Appen.

 

Støtter ikke BankID helt ennå

eSIM er fortsatt ganske fersk, og alle de samme funksjonene fra det tradisjonelle SIM-kortet har er ikke helt på plass ennå. I dag er ikke eSIM standardisert til å støtte BankID, så inntil videre må du ha et fysisk SIM-kort til akkurat dette.

 NB! eSIM er ikke tilgjengelig for FolkePakka Kontroll, Kontant og Mobilt Bredbånd.

Produkter i nettbutikken som støtter eSIM i dag:

 

Vi støtter dessverre ikke Apple Watch per dags dato, men jobber med å utvide vårt eSIM-tilbud fortløpende.

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Stengt

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)