Last ned OneCall-appen

Få full kontroll og oversikt over egen mobilbruk

OneCall-appen kan brukes til mye smart:

Følg med på forbruket

Med appens nye utseende er det enda enklere å få oversikt over mobilforbruket gjennom måneden. Er du «sjefen» i FamiliePakka kan du også følge med på forbruket til medlemmene, og fordele mobildata underveis i måneden.

Det er også mulig å aktivere ulike sperrer. Som f.eks. å sperre for databruk i utlandet, eller for å kjøpe ulike tjenester med mobilen.

Behov for mer mobildata?

Hvis du har behov for å kjøpe en ekstra datapakke en måned, eller ønsker å oppgradere mobilabonnementet permanent, kan det enkelt gjøres i appen.

Forutsigbar faktura

Uansett om du har et enkeltabonnement eller FamiliePakka, kan du alltid følge med på kostnader underveis i måneden. Du finner også fakturaen din i appen.

One er selvfølgelig gratis!
Last den ned her:

Kom i gang på 1-2-3

  • Last ned appen gratis ved å trykke på en av linkene over (App Store eller Google Play)
  • Logg inn med mobilnummeret ditt og engangskoden du får på SMS (du kan også bruke passordet ditt fra Mine Sider)
  • Første gang du åpner appen får du veiledning på hvordan den fungerer og hva den kan brukes til.

Spørsmål og svar om OneCall-app

Noen kostnader beregnes ikke før faktura sendes ut og vil derfor ikke vises i appen. Dette gjelder blant annet samtaler til spesialnumre, overforbruk av mobildata samt kjøp av varer og tjenester med mobiltelefonen.

Vær oppmerksom på at forbruk i utlandet kan vises noe forsinket.

Har du kontantkort eller et FolkePakka Kontroll kan du selvfølgelig også bruke appen til å følge forbruket ditt og holde oversikt over kostnader.

For å benytte deg av tjenestene i appen trenger du mobildata eller Wifi tilgang. Sørg også for å holde appen oppdatert for å ha tilgang til den nyeste funksjonaliteten.

Har du fortsatt problemer med å få appen opp å gå kan du ringe oss på 04300 uten ekstra kostnad.

Etter du har åpnet appen, trykker du på "Hjelp" nederst til høyre og "Finn frem i appen". Da ser du en oversikt over hvor du finner de forskjellige funksjonene i appen.

Kundeservice-chat UNO-chat