Bruk av mobilen i utlandet

Du kan se forbruket ditt og kjøpe utlandspakker på Mine Sider

Vi anbefaler at du gjør deg kjent med prisene i landet du reiser til. Se priser i utland.

Merk at det kan ta noen dager før OneCall mottar rapporter over forbruket ditt fra den utenlandske operatøren. Dette innebærer at forbruksoversikten på Mine Sider kan bruke lenger tid på å oppdateres.

Båter og ferger har som regel sitt eget mobilnett når de er på sjøen. Her gjelder egne priser som ofte er høyere enn på land, og forbruk ombord i ferger dekkes heller ikke av innholdet i våre pakkeabonnement eller UtlandsPakka.

Vi anbefaler at du sjekker prisliste for bruk på båter og ferger før du drar.

Dersom du har problemer med dekningen anbefaler vi først å skru telefonen av og på. Dersom det fortsatt er problemer, bør du søke nett manuelt og prøve et av de andre operatørnettverkene i området.

Ved landegrenser

Dersom du oppholder deg i nærheten av landegrenser, er det greit å være klar over at nabolandet i enkelte tilfeller kan ha bedre dekning enn de lokale operatørene i landet du befinner deg i. Et godt tips i slike tilfeller er å søke nett manuelt og velge den rimeligste operatøren.

Skal du på jobbtur eller ferie i utlandet? Her er noen ting du kan gjøre før du drar.

Se prisliste for utland for å se priser og hvilke nettverk du kan bruke.

Tegne forsikring

Om du skulle være uheldig kan det være lurt å ha tegnet Forsikring. Om du mister telefonen din bør du også sperre mobilabonnementet så fort som mulig.

Sett sperre for mobildata

Ha kontroll på forbruk i utlandet ved å sette en maksgrense på mobildata i utlandet.

Kundeservice-chat UNO-chat