Smartklokka for barn ble raskt en familiefavoritt – nå får du den hos OneCall

OneCall blir nå Norges første mobiloperatør som tilbyr Xplora smartklokker for barn med et eget abonnement. Klokkene gir barna frihet og foreldrene trygghet – hva er vel bedre enn det?

Mobilklokken til barn blir en ressurs i familiehverdagen

Det er ingen hemmelighet at skjermbruk har blitt en stor del av hverdagen vår, også for barna. Mange foreldre finner trygghet i å vite hvor barna er, og å vite at de enkelt kan få kontakt med dem. Derfor har vi gått inn i et partnerskap med norske Xplora, for å gjøre det enda enklere å holde kontakten med barna.  

For mange barn er Xplora en introduksjon til den digitale verden, og kanskje også en mulighet til å utsette kjøp av mobil til de minste.

Som forelder har du sikkert hørt snakk om den populære klokka allerede, og det er det god grunn til! Xplora gjør livet litt enklere for både foreldre og barn. Smartklokkene har GPS-funksjon, som gjør at du kan følge med på hvor barna er til enhver tid, og dere kan ringes og chatte når som helst. Smartklokkas innstillinger og restriksjoner styrer du fra en egen app på din mobil, og her kan du bestemme hvem som kan kontakte barnet ditt og aktivere funksjoner – helt enkelt.

Du finner Xplora-klokkene i nettbutikken til OneCall

Hva får du fra OneCall?

For å sende meldinger, ha på GPS-sporing og lignende må klokka være koblet til et mobilnettverk. Det er her OneCall kommer inn i bildet. For å gjøre det enda enklere for våre kunder har vi samlet alt du trenger for å starte barnets digitale reise i vår nettbutikk.

Samarbeidet med Xplora og smartklokkene er det siste tilskuddet i vårt tilbud til familier. Vi tilbyr nå klokke, abonnement og basistilgang til appen samlet, så blir det enklere å komme i gang.

Vil du kjøpe en Xplora til barna? Så enkelt gjør du det i vår nettbutikk:   

  1. Velg mellom modellene XGO3 og X6Play, som begge har de samme, smarte basisfunksjonene. X6Play har i tillegg et enda bedre kamera og muligheten for å bytte farger på reimen og urkassa, så barna kan mikse og matche for å lage sin favorittklokke.
  2. Når du velger klokke tegner du også abonnementet «BarneKlokka», som er skreddersydd for Xplora-klokkene.
  3. Så velger du om du vil betale hele klokka med en gang, eller benytte deg av rentefri DelBetaling.
  4. Klokka kommer levert med ferdig installert og aktivert SIM-kort, klar til bruk!
  5. Last ned appen fra Xplora og sett den opp med innstillingene du ønsker.

Verre er det ikke! Trykk på knappen under og finn din favoritt.

Se utvalget i nettbutikken

Kundeservice-chat UNO-chat