Jippi! Mer mobildata til samme pris

Vi oppgraderer FamiliePakka-abonnementet vårt, og for dere som allerede har FamiliePakka, er dette veldig gode nyheter.  Nå får dere nemlig enda mer mobildata inkludert i måneden. Fra 28.mars vil databøtta automatisk oppgraderes fra 3GB til 4GB, til akkurat samme pris
TaMedData er også inkludert - så mobildataen dere ikke bruker opp, blir med til neste måned.

Vi har også flere gode nyheter - ta en titt lenger ned.

Endelig! 

Familier kommer i ulike former og størrelser, og det er mange som gjerne ønsket seg muligheten for å legge til flere medlemmer. Derfor har vi utvidet medlemsgrensen, og gjør det mulig å være opptil 10 medlemmer i FamiliePakka fra 1. april. 

Databøtta består

Datadeling fra databøtta vil selvsagt bestå. Du kan fritt fordele mobildata mellom alle medlemmer i FamiliePakka. Uansett om dere er 2 eller 10 medlemmer. 

Og du -  1.april kommer det også nye og større databøtter. Følg med!

Rabatt for barn 

I FamiliePakka har vi ingen månedsavgift for barn under 11 år. Det betyr at du kun betaler for mobildataen. Dersom du vil legge til barn i FamiliePakka, kan du kan enkelt gjør det på Mine Sider. Pass på å registrere riktig fødselsdato, så vil barn 10 år og yngre automatisk få gratis månedsavgift.

Full kontroll i appen vår, One

Med OneCall-appen vår, kan du forsikre deg om at du alltid har full kontroll og oversikt over familiens mobilbruk. Du kan også velge å legge på sperrer på forskjellige mobilnummer i FamiliePakka. Det kan f.eks. være sperrer for kjøp av innholdstjenester, varekjøp på mobil eller lignende. Sperrene kan også aktiveres på Mine Sider. 

Det er heller ingen overfakturering av mobildata - det betyr at det ikke er noen  uforutsette mobildata-kostnader! 

Har du enda ikke lastet ned appen vår? Gjør det her.  

Logg inn på Mine Sider

Logg inn