Jippi! Mer mobildata til samme pris

Vi oppgraderer FamiliePakka-abonnementet vårt, og for dere som allerede har FamiliePakka, er dette veldig gode nyheter.  Nå får dere nemlig enda mer mobildata inkludert i måneden. Fra 28.mars vil databøtta automatisk oppgraderes fra 3GB til 4GB, til akkurat samme pris
TaMedData er også inkludert - så mobildataen dere ikke bruker opp, blir med til neste måned.

Vi har også flere gode nyheter - ta en titt lenger ned.

Endelig! 

Familier kommer i ulike former og størrelser, og det er mange som gjerne ønsket seg muligheten for å legge til flere medlemmer. Derfor har vi utvidet medlemsgrensen, og gjør det mulig å være opptil 10 medlemmer i FamiliePakka fra 1. april. 

Databøtta består

Datadeling fra databøtta vil selvsagt bestå. Du kan fritt fordele mobildata mellom alle medlemmer i FamiliePakka. Uansett om dere er 2 eller 10 medlemmer. 

Og du -  1.april kommer det også nye og større databøtter. Følg med!

Rabatt for barn 

I FamiliePakka har vi ingen månedsavgift for barn under 11 år. Det betyr at du kun betaler for mobildataen. Dersom du vil legge til barn i FamiliePakka, kan du kan enkelt gjør det på Mine Sider. Pass på å registrere riktig fødselsdato, så vil barn 10 år og yngre automatisk få gratis månedsavgift.

Full kontroll i appen vår, One

Med OneCall-appen vår, kan du forsikre deg om at du alltid har full kontroll og oversikt over familiens mobilbruk. Du kan også velge å legge på sperrer på forskjellige mobilnummer i FamiliePakka. Det kan f.eks. være sperrer for kjøp av innholdstjenester, varekjøp på mobil eller lignende. Sperrene kan også aktiveres på Mine Sider. 

Det er heller ingen overfakturering av mobildata - det betyr at det ikke er noen  uforutsette mobildata-kostnader! 

Har du enda ikke lastet ned appen vår? Gjør det her.  

Logg inn på Mine Sider

Logg inn

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske