Jippi! Mer mobildata til lavere pris

Vi oppgraderer FamiliePakka-abonnementet vårt, og for dere som allerede har FamiliePakka, er dette veldig gode nyheter. Når får dere nemlig enda mer mobildata til en lavere pris! Fra 28. mars vil databøtta automatisk oppgraderes fra 6GB til 8GB, til 10 kroner mindre! 

TaMedData er også inkludert, så mobildataen dere ikke bruker opp, blir med over til neste måned. 

Vi har også flere gode nyheter - ta en titt lenger ned.

Endelig!

Familier kommer i ulike former og størrelser, og det er mange som gjerne ønsket seg muligheten for å legge til flere medlemmer. Derfor har vi nå utvidet medlemsgrensen, og gjør det mulig å være opptil 10 medlemmer i FamiliePakka fra 1. april.

Databøtta består

Datadeling fra databøtta vil selvsagt bestå. Du kan fritt fordele mobildata mellom alle medlemmer i FamiliePakka. Uansett om dere er 2 eller 10 medlemmer.

Og du - 1.april kommer det også nye og større databøtter. Følg med!

Rabatt for barn

I FamiliePakka har vi ingen månedsavgift for barn under 11 år. Det betyr at du kun betaler for mobildataen. Dersom du vil legge til barn i FamiliePakka, kan du enkelt gjøre det på Mine Sider. Pass på å registrere riktig fødselsdato, så vil barn 10 år og yngre automatisk få gratis månedsavgift.

Full kontroll i appen vår, One

Med OneCall-appen vår, kan du forsikre deg om at du alltid har full kontroll og oversikt over familien mobilbruk. Du kan også velge å legge på sperrer på mobilnummer i FamiliePakka. Det kan f.eks. være sperrer for kjøp av innholdstjeneste, varekjøp eller lignende. Sperrene kan også aktiveres på Mine Sider.

Det er heller ingen overfakturering av moildata- som betyr at det okke er noen uforutsette mobildata-kostander!

Har du enda ikke lastet ned appen vår? Gjør det her.

Logg inn på Mine Sider

Logg inn