Priskutt i FamiliePakka!

Vi oppgraderer FamiliePakka-abonnementet vårt, og for dere som allerede har FamiliePakka, er dette veldig gode nyheter. Når får dere nemlig databøtta til en lavere pris! Fra 1. april vil prisen på 4GB databøtta reduseres fra kr 259,- til 239,- i måneden.

Vi har også flere gode nyheter - ta en titt lenger ned.

Endelig! 

Familier kommer i ulike former og størrelser, og det er mange som gjerne ønsket seg muligheten for å legge til flere medlemmer. Derfor har vi nå utvidet medlemsgrensen, og gjør det mulig å være opptil 10 medlemmer i FamiliePakka fra 1. april.

Databøtta består

Datadeling fra databøtta vil selvsagt bestå. Du kan fritt fordele mobildata mellom alle medlemmer i FamiliePakka. Uansett om dere er 2 eller 10 medlemmer. Og som alltid er TaMedData inkludert, så ubrukt mobildata blit med til neste måned.

Og du - 1.april kommer det også nye og større databøtter. Følg med!

Rabatt for barn

I FamiliePakka har vi ingen månedsavgift for barn under 11 år. Det betyr at du kun betaler for mobildataen. Dersom du vil legge til barn i FamiliePakka, kan du enkelt gjøre det på Mine Sider. Pass på å registrere riktig fødselsdato, så vil barn 10 år og yngre automatisk få gratis månedsavgift.

Full kontroll i appen, OneCall

Med OneCall-appen vår, kan du forsikre deg om at du alltid har full kontroll og oversikt over familien mobilbruk. Du kan også velge å legge på sperrer på mobilnummer i FamiliePakka. Det kan f.eks. være sperrer for kjøp av innholdstjeneste, varekjøp eller lignende. Sperrene kan også aktiveres på Mine Sider.

Det er heller ingen overfakturering av moildata- som betyr at det okke er noen uforutsette mobildata-kostander!

Har du enda ikke lastet ned appen vår? Gjør det her.

Logg inn på Mine Sider

Logg inn

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Stengt

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)