Testvinner - Norges beste 4G-nett! 2016 og 2017

Bytt til Norges beste 4G-nett

Fri fart i Norges beste 4G-nett!

Visste du at som OneCall-kunde er du koblet til Norges beste 4G-nett?  Telia har for andre året på rad blitt kåret til Norges beste 4G-nett av mediehuset TEK.no. Det betyr at du kan nyte godt av et raskt og stabilt 4G-nett med svært god hastighet og kapasitet. Alle OneCall-kunder har FriFart inkludert i mobilabonnement,  som gjør at du får mest mulig glede av det raske mobilnettet.

Prisbelønnet 4G-nett

Omfattende dekningstest

Dekningstesten, utført av TEK.no, legger vekt på kvalitet, dekning og hastighet. Testen utført i 2017 er den mest omfattende noensinne hvor tilsammen 1,1 millioner punkter er målt rundt om i hele landet.

Telia er igjen kåret til Norges beste 4G-nett på betraktning av dekningen i hele landet. Telia tilbyr 4G dekning til 91,84 % av befolkningen.

Se hele den omfattende dekningstesten til TEK.no

Vinner av brukertester

Alle OneCall-kunder har FriFart i vårt nett

Hos OneCall får alle fri fart og du er dermed sikret den beste hastigheten uansett hvilket mobilabonnement du velger.
Det vil si at du til enhver tid får maksimal tilgjengelig hastighet når du bruker mobildata.

Det er flere faktorer som påvirker hastighet og overføring av mobildata:

  • Du må ha 3G eller 4G/4G+ der du er
  • Flere mobilbrukere som sloss om kapasiteten i et område vil senke forventet hastighet
  • Jo kortere avstand til mobilmasten, jo bedre

Hvilke hastigheter kan jeg forvente meg?

Forventet hastighet er 100 Mbit/s men teoretisk kan du oppnå en hastighet på 375 Mbit/s. Den raskeste hastigheten får du med 4G+. 4G+ betyr at basestasjonene sender ut signaler på to eller tre frekvenser, mens det på 4G sendes på én frekvens.
En telefon som støtter 4G+ er i stand til å lytte på flere frekvenser samtidig. Det gir deg totalt sett vesentlig høyere hastigheter.

Dekningsutbyggingen fortsetter

Som kunde hos OneCall nyter du allerede godt av et raskt og stabilt 4G-nett med svært god kapasitet. Å se favorittserien, streame musikk eller laste opp bilder i sosiale medier har aldri gått raskere. Vi fortsetter likevel med vår utbygging av 4G og 4G+. Dette for å sikre at OneCall-kunder får den beste kundereisen og surfeopplevelsen der de bor og ferdes.

Sjekk gjerne dekningen der du bor i vårt dekningskart

Vår chatbot hjelper deg

Åpent

Kundeservice-chat UNO-chat