Norges beste 4G-dekning - FriFart 4G-nett | OneCall

FriFart til alle!

Vi feirer Norges beste 4G-dekning med Fri Fart!

Vi gir alle våre kunder Fri Fart i Norges beste 4G-nett. Med Fri Fart fra OneCall vil du kunne forvente en hastighet på 100 Mbit/s (maks hastighet 375 Mbit/s).

Du trenger ikke gjøre noen ting

Alle OneCall-kunder får Fri Fart uten ekstra kostnad. Innholdet i abonnementet fortsetter som før.

Prisbelønnet 4G-nett

Nå har 98 % av den norske befolkningen tilgang til vårt supermoderne 4G-mobilnett.

I mai 2016 vant vi «Den store dekningstesten» utført av TEK.no. 2000 tester på 350 målepunkter over hele landet viste at vi i OneCall har det det beste 4G-nettet!

Vinner av brukertester

Vi har vunnet brukertester på dekning og hastighet i uavhengige målinger gjort av norske mobilbrukere. Ookla Speedtest har samlet over 300 000 tester som viser at Telia har det raskeste 4G-nettet.

Få den raskeste surfeopplevelsen hos OneCall

Som kunde hos OneCall kan du nå boltre deg med superraske hastigheter i vårt prisbelønte nett. Å se favorittserien, streame musikk eller laste opp bilder på sosiale medier har aldri gått raskere.

Hvilke hastigheter kan jeg forvente meg?

Forventet hastighet er 100 Mbit/s men teoretisk kan du oppnå en hastighet på 375 Mbit/s. Hastigheten varierer med dekning og andre forhold. Befinner mange mobilbrukere seg i samme område kan hastigheten gå noe ned. Vi legger derfor vekt på å forsterke kapasiteten på plasser der vi vet at mange oppholder seg samtidig slik at alle kan ringe, streame og surfe samtidig med superhøy hastighet. For å få 4G-hastighet fra OneCall må du ha en mobiltelefon som støtter 4G.

Lyst til å prøve nettet vårt for bare 99,- i måneden?