NestenNy

Bittelitt brukte mobiler til en lavere pris

Se hele utvalget

Dette er NestenNy

Hvert år returneres en mengde brukte mobiler. Med NestenNy har vi funnet en måte å gjenbruke de aller fineste av disse på.

Mobilene gjennomgår en grundig kvalitetssjekk før de legges i vår egen eske. Du velger selv om du ønsker ny lader og nye øreplugger.

Mobilene selger vi etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Det betyr at både utvalg og priser vil variere.

Nyhet! Brukt iPad med 2 års garanti

Nå kan du endelig skaffe deg en NestenNy iPad. Det er helt perfekt for deg som er ute etter å gjøre et skikkelig varp på nettbrett. iPadene er kontrollsjekket på lik linje som NestenNy-mobilene våre, og du får selvfølgelig 2 års garanti.

Du finner NestenNy iPad i nettbutikken vår.

Helt trygt å kjøpe brukt mobiltelefon

For at du skal bli strålende fornøyd, er vi ekstra nøye med å kontrollere at de bittelitt brukte mobiltelefonene er i god stand.
Alle mobiler må gjennom en grundig kvalitetssjekk, både teknisk og visuell, for å bli godkjent som en NestenNy mobil.

Kjøper du en NestenNy mobil hos oss, får du også 2 års full garanti i tillegg til reklamasjonsretten på 5 år! Smart, ikke sant?
Det er med andre ord helt trygt å kjøpe brukt mobil hos oss. Les mer om hva garantien innebærer litt lenger ned.

Se våre NestenNy-mobiltelefoner

Kjøp mobil i Billigkroken vår

Billigkroken er en nyhet som betyr at du kan skaffe deg en NestenNy-mobil med opptil 60% rabatt! Perfekt for deg som er ute etter å gjøre et skikkelig varp.

Noen ganger gjør vi ekstra gode dealer, gjør innkjøp av ekstra store partier, eller har mye av en modell på lager. I stedet for å beholde det overskuddet selv, vil vi heller gi deg en ekstra stor rabatt.

Du finner Billigkroken-mobiler i nettbutikken vår.

Se utvalget her

2 års garanti

I tillegg til reklamasjonsretten på 5 år, gir vi deg ekstra trygghet med 2 års garanti som betyr:

 • Dersom telefonen får en funksjonssvikt innenfor garantitiden, har vi bevisbyrden for at svikten ikke er en mangel (f.eks. selvforskyldt skade).
 • Vi bekoster frakt og undersøkelse på verksted ved påstått mangel. Også der det viser seg å ikke foreligge en mangel som OneCall er ansvarlig for.
 • Der det viser seg å være en mangel vil du få tilbud om gratis lånetelefon, dersom det er forventet en servicetid på mer enn en uke.

Har du spørsmål, eller trenger hjelp med din NestenNy-mobil?

Kontakt vår kundeservice

Det skal lønne seg å kjøpe NestenNy

 • 2 års garanti
 • Opptil 40% rabatt
 • Kvalitetssjekket og godkjent
 • Ny lader og nye øreplugger inkludert, eller velg bort og få prisavslag
 • Billigkroken med opptil 60% rabatt
 • Populære modeller
 • Fri frakt

Bestill NestenNy

Ikke OneCall-kunde enda?

For å bestille en NestenNy mobil må du være OneCall-kunde. Er du ikke det, kan du selvsagt kjøpe mobilabonnementet samtidig som du kjøper en NestenNy mobil.

Bestill i nettbutikken

Spørsmål og svar om NestenNy

Vi får god hjelp av vår erfarne samarbeidspartner som henter inn brukte mobiler i god stand fra ulike markeder. Før mobilene legges på vårt lager og kan bli en NestenNy-mobil, må alle mobilene nullstilles og bestå vår grundige kvalitetssjekk.

En NestenNy-mobiltelefon selges brukt, men med nytt tilbehør. Vår partner kategoriserer telefonene etter stand og vi tar kun inn de av aller best kvalitet. Mobilene er pent brukt og kan derfor ha mindre ubetydelige merker. Men alle har vært gjennom en rekke tester og må passere strenge krav for å bli godkjent som NestenNy. Telefonene skal blant annet minimum ha batterikapasitet på 80%. Slik kan vi være sikre på at du blir fornøyd og at du opplever telefonen som, ja, NestenNy.

Vi jobber hele tiden for lavest mulig pris for våre kunder. Men fordi markedsprisene på de brukte mobilene varierer, kan prisen til en viss grad, påvirkes av det.

Når vi skriver opptil 40% rabatt, er det fordi vi fra tid til annen kommer over partier med telefoner som vi kan selge til en ekstra god pris.

Om din favoritt mobil er en iPhone, Samsung eller en helt annen modell så selges alle NestenNy-telefonene etter "førstemann til mølla-prinsippet", så det kan derfor hende utvalget varierer - men følg med i nettbutikken, vi holder utvalg og lagerstatus oppdatert. Du kan også melde deg på vårt NestenNyhetsbrev og få en oppdatering om nyheter og lagerstatus ca. én gang i uken.

Når du kjøper en NestenNy-mobil får du den i vår egen splitter nye eske. Du velger selv om du ønsker ny lader og nye øreplugger i tillegg. Vi har også lagt med en SIM-pinne - kjekt å ha!

Reklamasjons- og angrerett fungerer på akkurat samme måte som ved kjøp av en helt ny mobiltelefon. Les våre vilkår. I tillegg til de lovfestede rettighetene gir vi deg to års garanti som utover reklamasjonsretten gir deg ekstra trygghet:

 • Får telefonen en funksjonssvikt innenfor garantitiden, har OneCall bevisbyrden for at svikten ikke er en mangel (f.eks. selvforskyldt skade) OneCall er ansvarlig for etter forbrukerkjøpsloven.
 • Ved påstått mangel, bekoster OneCall frakt og undersøkelse ved verksted, også der det viser seg å ikke foreligge en mangel som OneCall er ansvarlig for etter forbrukerkjøpsloven.
 • Ved påberopt mangel vil kunden få tilbud om gratis lånetelefon fra dag én.

Ja, selvfølgelig. DelBetaling gjelder både for våre nye, og ved kjøp av en NestenNy-mobiltelefon. Les mer om DelBetaling.

Kundeservice-chat UNO-chat