Kjøp billigere mobil og spar miljøet med NestenNy

Med NestenNy fra OneCall kan du velge gjenbruk men allikevel få samme trygghet som når du kjøper en helt ny mobil. Vi har også lansert noen nyheter som gjør konseptet enda billigere og mer miljøvennlig.

Billigere og mer miljøvennlig med brukt mobil

Det er ingen hemmelighet at de nye mobiltelefonene på markedet i dag er svært kostbare. Og skal du kjøpe mobiler til flere i familien samtidig, må du nærmest ut med en liten formue.

Dersom du heller velger å kjøpe brukt mobil, kan du potensielt spare flere tusen kroner. Allikevel er det ikke uvanlig å kvie seg for å kjøpe brukt. Det kan ha noe med tidligere dårlige opplevelser, eller at man ikke er sikker på at mobilen er i god stand.

Fordelen ved å kjøpe NestenNy, er at du slipper risikoen som et privat kjøp av brukt mobil medfører. Mobilene må nemlig passere en grundig kvalitetssjekk, hvor både innmaten og det visuelle kontrolleres og godkjennes. Du kan med andre ord være helt sikker på at pakken som kommer i posten er uten spor fra tidligere eier, og faktisk inneholder mobilen du har kjøpt. Og det beste – akkurat som ved kjøp av helt ny mobil, følger det 2 års garanti på NestenNy i tillegg til de 5 årene med reklamasjonsrett.

Se hele utvalget av NestenNy-mobiler her

Les også: Derfor velger gjenbruksdronninga Ingrid Vik Lysne NestenNy

Velg bort det du ikke trenger – få prisavslag

Når man gjør et kjøp, er man vant til å kunne oppgradere kjøpet eller å få noe «attåt» mot en tilleggssum. Ekstra hårstyling hos frisøren, tilleggsutstyr til bilen, eller ekstra kjøttboller på pizzaen. Så hvorfor skulle ikke det fungert motsatt vei også? Ta bort det du ikke trenger, og få avslag i prisen.

Dette er mulig når du kjøper en NestenNy-mobil!

Har du allerede en mobillader, og kanskje flere ladekabler liggende? Og du har hodetelefoner fra før? Da kan du faktisk velge bort det du ikke har behov for, når du kjøper en NestenNy mobil. Og det beste? Du får selvsagt avslag i prisen for hvert tilbehør du velger bort.

NestenNy er på mange måter det beste fra to verdener: Pengene du sparer ved å kjøpe brukt, og tryggheten du får ved å handle nytt.

Markedsdirektør i OneCall, Trine Rake

På denne måten blir NestenNy både billigere, men også enda litt mer miljøvennlig. Med muligheten for å velge bort utstyr du allerede har, unngår man at det hoper seg opp med unødvendige duppeditter hjemme – og som man i verste fall ender opp mer å kaste.

Les også: Gjør mobilkjøpet enda billigere - nå kan du pante din gamle mobil

 nestenny eske

DU BESTEMMER: Fjern tilbehør og få prisavslag, eller behold det du trenger i NestenNy-esken.

60% rabatt på mobiltelefoner i Billigkroken

Vi tilbyr også mobiltelefoner med ekstra stor rabatt i vår billigkrok i nettbutikken til OneCall. Det betyr at du kan få opptil 60% rabatt på NestenNy-mobiler. Perfekt for deg som er ute etter å gjøre et skikkelig varp.

Den ekstra store rabatten handler ikke om at mobilene er noe dårligere, eller at de er mer brukt enn andre. Billigkroken er et resultat av ekstra gode innkjøpsavtaler, eller at man rett og slett har mange av en modell liggende på lager. Og i stedet for å beholde overskuddet selv, vil OneCall heller gi en ekstra stor rabatt til kundene.

Se utvalget av NestenNy-mobilene her

Les flere artikler

Kundeservice-chat UNO-chat