Ingrid Vik Lysne + NestenNy

Vår NestenNy-ambassadør

Vi er stolte av å samarbeide med Norges kuleste gjenbruksekspert, nemlig Ingrid Vik Lysne. Ingrid er lidenskapelig opptatt av gjenbruk og bærekraftige valg, noe vi elsker!

Vi har teamet opp med Ingrid fordi hun er like opptatt av gjenbruk som oss, og ikke minst fordi hun digger NestenNy like mye som vi digger henne. ❤️

Hvorfor en NestenNy-mobil spør du? Som Ingrid sier;

 • Du kan kjøpe mobil uten å belaste miljøet
 • Du sparer penger, og får en brukt mobil i tipp topp stand
 • Du får to års garanti
 • Alle spor fra tidligere liv er slettet. Du merker ikke at noen har hatt mobilen før

Se NestenNy-utvalget

Ingrids beste gjenbrukstips

 1. Ha et åpent sinn og vær alltid på utkikk - ditt neste gjenbrukskupp kan komme uventet!
 2. Tenk nøye igjennom om det er vits i å kjøpe nytt. Det skjer ikke alltid kjempestore endringer med hardwaren når det lanseres nye telefoner. Forrige modell er ofte ganske lik.
 3. Ta godt vare på tingene dine. Rengjør og plei skoene dine, reparer hull, lim på hanken som falt av tekoppen, og bruk beskyttende deksel på mobilen din.
 4. Si ifra til venner og familie om at du vil kjøpe minst mulig nytt. Mange har ofte ting liggende de vil tilby deg.
 5. Kjøp brukt, men selg også brukt. Ditt søppel kan være noen andres gull, og det føles godt å gi dine avlagte ting en ny sjanse hos noen andre.

Nysgjerrig på å se mer fra Ingrid?
Sjekk ut Instagram kontoen hennes, da vel!

Det skal lønne seg å kjøpe NestenNy

 • 2 års garanti
 • Opptil 40% rabatt
 • Kvalitetssjekket og godkjent
 • Ny lader og nye øreplugger inkludert, eller velg bort og få prisavslag
 • Billigkroken med opptil 60% rabatt
 • Populære modeller
 • Fri frakt

Bestill NestenNy

Spørsmål og svar om NestenNy

Vi får god hjelp av vår erfarne samarbeidspartner som henter inn brukte mobiler i god stand fra ulike markeder. Før mobilene legges på vårt lager og kan bli en NestenNy-mobil, må alle mobilene nullstilles og bestå vår grundige kvalitetssjekk.

En NestenNy-mobiltelefon selges brukt, men med nytt tilbehør. Vår partner kategoriserer telefonene etter stand og vi tar kun inn de av aller best kvalitet. Mobilene er pent brukt og kan derfor ha mindre ubetydelige merker. Men alle har vært gjennom en rekke tester og må passere strenge krav for å bli godkjent som NestenNy. Telefonene skal blant annet minimum ha batterikapasitet på 80%. Slik kan vi være sikre på at du blir fornøyd og at du opplever telefonen som, ja, NestenNy.

Vi jobber hele tiden for lavest mulig pris for våre kunder. Men fordi markedsprisene på de brukte mobilene varierer, kan prisen til en viss grad, påvirkes av det.

Når vi skriver opptil 40% rabatt, er det fordi vi fra tid til annen kommer over partier med telefoner som vi kan selge til en ekstra god pris.

Om din favoritt mobil er en iPhone, Samsung eller en helt annen modell så selges alle NestenNy-telefonene etter "førstemann til mølla-prinsippet", så det kan derfor hende utvalget varierer - men følg med i nettbutikken, vi holder utvalg og lagerstatus oppdatert. Du kan også melde deg på vårt NestenNyhetsbrev og få en oppdatering om nyheter og lagerstatus ca. én gang i uken.

Når du kjøper en NestenNy-mobil får du den i vår egen splitter nye eske. Du velger selv om du ønsker ny lader og nye øreplugger i tillegg. Vi har også lagt med en SIM-pinne - kjekt å ha!

Reklamasjons- og angrerett fungerer på akkurat samme måte som ved kjøp av en helt ny mobiltelefon. Les våre vilkår. I tillegg til de lovfestede rettighetene gir vi deg to års garanti som utover reklamasjonsretten gir deg ekstra trygghet:

 • Får telefonen en funksjonssvikt innenfor garantitiden, har OneCall bevisbyrden for at svikten ikke er en mangel (f.eks. selvforskyldt skade) OneCall er ansvarlig for etter forbrukerkjøpsloven.
 • Ved påstått mangel, bekoster OneCall frakt og undersøkelse ved verksted, også der det viser seg å ikke foreligge en mangel som OneCall er ansvarlig for etter forbrukerkjøpsloven.
 • Ved påberopt mangel vil kunden få tilbud om gratis lånetelefon fra dag én.

Ja, selvfølgelig. DelBetaling gjelder både for våre nye, og ved kjøp av en NestenNy-mobiltelefon. Les mer om DelBetaling.

Kundeservice-chat UNO-chat