Norges mest fornøyde mobilkunder!


Tusen millioner takk til alle de fantastiske kundene våre! Vi i OneCall er utrolig glade og stolte over å motta utmerkelsen - Norges mest fornøyde mobilkunder 2018, fra EPSI Norge.
 

 
Hvert år gjennomfører EPSI Norge en omfattende kundeundersøkelse blant mobiloperatørene. Totalt er det gjennomført 1150 telefonintervjuer, med hensikten å finne de mest fornøyde mobilkundene. Og i årets undersøkelse er det OneCall som troner på toppen! Du kan lese hele rapporten her

Vi feirer med en gratis datagave til deg!

Som takk for tilliten, feirer vi med å dele ut en gratis datapakke på 2 GB til alle våre abonnementskunder.    

Aktiver datagaven ved å sende SMS med kodeord DATAGAVE til 04300. Kodeordet er gyldig til 23.november 2018, så det er lurt å aktivere med en gang.

Kos deg med ekstra data!

Stolte og ydmyke

Vi jobber hele tiden for å utvikle våre produkter og tjenester, hvor kundens behov alltid står i sentrum. EPSI kåringen er et bevis på at arbeidet vi legger ned blir lagt merke til, og verdsatt hos kundene våre.

Et annet bevis på det, er topplasseringen for vår bransje fra Norsk Kundebarometer tidligere i år, hvor vi nok en gang kom på 1. plass! OneCall-sjef Pål Rune Kaalen er svært fornøyd med årets to førsteplasser.

- Vi er stolte og ydmyke over å vinne to så gjeve priser. Det gir oss masse motivasjon til å fortsette jobben med å utvikle de aller beste produktene og løsningene for kundene våre.

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpningstider helligdager i mai

13. mai: kl. 10-16

17. mai: kl. Stengt

24. mai: kl 10-16

Stengt

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)