4G-nettet oppgraderes

Vi fortsetter satsingen og oppgraderer 4G-nettet vårt. Det gjør at vi kan fortsette å tilby de beste produktene og tjenestene til alle OneCall-kunder.

Det er ikke alle som vil merke endringene, men dersom du har en mobiltelefon som ikke lar seg oppgradere, kan det bety noen endringer. Les mer om dette under.

Mobilene som ikke støtter oppgraderingen

Under er mobiltelefonene som ikke støtter oppgraderingen. Velger du å beholde den etter endringene skjer,  kan du oppleve å ikke ha tilgang på mobildata, eller oppleve svært begrenset hastighet. Du vil også oppleve lengre oppkoblingstid på samtaler samt dårligere lydkvalitet. Du kan fremdeles ringe og sende meldinger som før, via 2G-nettet.

  • Huawei Y3II
  • Huawei P7
  • Huawei Honor 4X
  • Motorola/Lenovo Moto E3
  • Motorola/Lenovo Vibe B

Gjelder dette deg?


Dersom mobilen din ikke støtter oppgraderingen,  kan det være smart å oppdatere til en ny 4G-mobil. Da vil du få en merkbart bedre opplevelse når du snakker i telefonen og bruker mobildata.

Alle mobiler du finner i nettbutikken vår støtter oppgraderingen. Der kan du velge mellom helt nye, eller NestenNy-mobiler. Og uansett hvilken mobil du velger, kan du selvsagt velge å dele opp nedbetalingen rentefritt over 12, 24 eller 36 måneder, via DelBetaling, eller betale alt med en gang. Valget er ditt.

For Rogaland fylke skjer oppgraderingen 14.oktober. For resten av landet vil det skje 4. desember 2019.  

Alle våre mobiler støtter oppgraderingen 

Se utvalget i nettbutikken

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske