Samsung Galaxy Note20

Samsung Galaxy Note20

Mobilen som gir maksimalt utbytte av tilværelsen. Nye Galaxy Note20 er en PC, en telefon, et kreativt verktøy, en spillkonsoll, et profesjonelt kamera og redigeringsverktøy. Den har alt du måtte trenge i en mobiltelefon, pluss litt til. Mobilen kommer i to versjoner; Galaxy Note20 og Galaxy Note20 Ultra.

Les mer om de ulike modellene litt lenger ned.

Slik kjøper du mobil hos oss

Betal slik du selv ønsker

Du bestemmer om du vil betale hele beløpet med en gang, eller med rentefri DelBetaling over 12, 24 eller 36 måneder.

Nyhet! Få en gratis fordel

Når du kjøper mobil hos oss, kan du velge én gratis fordel. Velg mellom mobilforsikring i 2 mnd. eller 10 GB mobildata.

Gå til nettbutikken

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

  • Den totale flaten på skjermen er 6,9 tommer. Skjermen har avrundede hjørner og kameraåpning, noe som gjør at den aktive størrelsen på skjermen måles til 6,8 tommer
  • Note20 Ultra finnes i fargene Mystic Bronze og Mystic Black
  • 256GB og 512 GB lagring (512GB fås kun med Mystic Bronze)

Bestill

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

Glad i gaming?

Da er denne mobilen noe for deg. Med Note20 Ultra får du alt i ett: Både PC og spillerkonsoll samt Xbox Game Pass som ligger i skyen med nesten 100 spill å velge mellom. Du kan enkelt koble til ekstern håndkontroll om du vil. Her får du gaming-følelse og minimal forsinkelse. Med 120 Hz får du sylskarpe, nyanserte bilder og bedre flyt i spillet. Den automatiske skjermoppdateringen tilpasses automatisk etter det som trenger å bli oppdatert i bildet. Det gir deg lavere strømforbruk og lenger spilletid.  

S Pen

Med den nye S Pen føles det som du skriver med en vanlig penn på grunn av den lynraske responsen (9ms). Du kan bruke S Pen direkte på skjermen uten å måtte låse opp eller åpne programmer og notatene synkroniseres automatisk til for eksempel Microsoft Office, OneNote eller Outlook. S Pen kan også brukes som fjernkontroll til kameraet. Er du en som er glad i den gode gamle pennen og papiret, men har lyst å bevege deg over til den digitale verden? Da er Galaxy Note20 Ultra noe for deg!

Kamera

Banebrytende bildesensor og hele 108 MP gjør bildene tatt med dette kameraet sylskarpe. Det gir deg muligheten til å ta svært detaljrike og profesjonelle bilder med mobilen. Du får 50 x Space Zoom kombinert med 5 x optisk zoom, en teknologi muliggjort gjennom AI. Her vil du kunne zoome ekstremt langt inn på små detaljer, og fortsatt bevare den gode kvaliteten. Dette kombinert med bildestabilisering gir deg muligheter med mobilkameraet som tidligere bare fantes med et systemkamera. Detaljene i kameraet på Note20 Ultra gjør den til en av de beste kameramobilene på markedet.  

Video i 8K

En ny og god egenskap ved Note20 Ultra er at du kan velge ut stillbilder fra videomateriale. Det betyr at i stedet for å prøve å fange det perfekte øyeblikket ved å ta et bilde, kan du nå filme, for å så sette deg ned i etterkant og finne blinkskuddet du var ute etter. Smart, ikke sant?  

Batteri

Denne mobiltelefonen er laget og designet for å holde lenge. Hvor lenge batteriet holder er selvsagt avhengig hvor mye du bruker mobilen, men med sitt solide batteri og 4500mAh, skal batteriet holde i 24 timer +.

Bestill Galaxy Note20 Ultra 5G

 samsung

Samsung Galaxy Note20

  • Den totale flaten på skjermen er er 6,7 tommer. Skjermen har avrundede hjørner og kameraåpning, noe som gjør at den aktive størrelsen på skjermen måles til 6,6 tommer.
  • Note20 finnes i fargene Mystic Bronze og Mystic Grey
  • 256GB lagring

Bestill

Samsung Galaxy Note20

Kamera – finn din indre fotograf

Banebrytende bildesensor og 64 MP gjør bildene svært skarpe. Dette gir deg muligheter til å ta detaljrike og profesjonelle bilder med mobilen. Du får 30 x Space Zoom kombinert med 3 x optisk zoom for å komme nærmere motivet, og få bilder av høy kvalitet.

Alt dette, kombinert med bildestabilisering, gir deg muligheter med mobilkameraet som tidligere bare fantes med et systemkamera.

Video i 8K

En ny og god egenskap ved Note20 er at du kan velge ut stillbilder fra videomateriale. Det betyr at du kan filme en situasjon, for å så sette deg ned i etterkant og finne blinkskuddet du var ute etter. Smart, ikke sant? Dette er likt for både Note20 og Note 20 Ultra.

Er du en gamer?

Da er denne mobilen noe for deg. Med Note20 får du alt i ett: både PC og spillerkonsoll samt Xbox Game Pass som ligger i skyen med nesten 100 spill å velge mellom. Du kan enkelt koble til ekstern håndkontroll om du vil. Her får du gaming-følelse med minimal forsinkelse.

S Pen

Den nye S Pen med sin lynraske respons (26ms) gir deg samme følelse som en vanlig penn. Du kan bruke S Pen direkte på skjermen uten å måtte låse opp eller åpne programmer, og notatene synkroniseres automatisk med for eksempel Microsoft Office, OneNote eller Outlook. S Pen kan også brukes som fjernkontroll til kameraet.

Er du en som er glad i den gode gamle pennen og papiret, men har lyst å bevege deg over til den digitale verden? Da er Note20 med S Pen noe for deg!  

Batteri

Denne mobiltelefonen er laget og designet for å holde lenge. Hvor lenge batteriet holder er selvsagt avhengig hvor mye du bruker mobilen, men med sitt solide batteri og 4300mAh, skal batteriet holde i 24 timer +.

Fleksibelt på jobb

Galaxy Note20 er optimalisert for synkronisering med PC. Appene på mobilen kan enkelt åpnes direkte fra Windows-skrivebord, og notater som er tatt med S Pen, synkroniseres automatisk med Microsoft Outlook, Office og OneNote. Med oppdaterte Samsung DeX er det enkelt å koble Note20 trådløst til en ekstern skjerm, noe som gjør arbeidsdagen enkel og effektiv.

Bestill Galaxy Note20

Kundeservice-chat UNO-chat