Derfor kan du trygt velge DelBetaling

Har du funnet drømmetelefonen, men syns det er litt mye å betale på én gang? Med DelBetaling hos OneCall kan du velge å betale en liten sum hver måned i stedet. Helt uten at totalbeløpet blir noe større.

Ønsker du deg litt bedre kamera på mobilen, mer lagringsplass, eller bedre skjerm? 

Mobiltelefonene blir stadig bedre, og med alle funksjonene og appene vi er avhengig av, tar de også en større og større del av hverdagen vår. 

Da blir det også viktig å ha en modell man er fornøyd med, og for mange betyr det å bytte ut den gamle. Men de nyeste smarttelefonene koster gjerne fra 5.000 og helt opp til 15.000 kroner. En sum som for de fleste vil være et stort innhugg i månedsbudsjettet. 

Vår egen variant av nedbetaling av mobil

– For å gjøre det enklere og mer overkommelig for kundene våre, tilbyr vi dem vår egen variant av nedbetaling, nemlig rentefri DelBetaling, sier Tina Granerud, som kanalansvarlig hos OneCall.

– Vi tror nemlig en av grunnene til at vi har Norges mest fornøyde mobilkunder er nettopp at vi tar tilbakemeldinger fra kundene våre på alvor. 

Og DelBetaling er en av flere ting OneCall-kundene elsker. Men – hvordan fungerer det?

Betal det samme med DelBetaling

Jo, det er ganske enkelt: Når du har funnet den telefonen du vil kjøpe, og lagt den i handlekurven, kan du velge hvordan du ønsker å betale: Enten med kort, med Vipps, eller med DelBetaling. 

– Velger du DelBetaling, får du opp tre alternativer: 12 måneder, 24 måneder eller 36 måneder. Under hvert alternativ ser du hva summen blir per måned, sier Granerud.

Men, det viktigste: Totalsummen er uansett den samme. Om du betaler alt på én gang, eller velger å dele opp, så betaler du til slutt nøyaktig den samme summen. 

– Det er altså ingen renter eller gebyrer. Mange har kanskje hørt om avbetaling, der totalsummen blir høyere på grunn av renter og fakturagebyrer. Slik er det ikke med delbetaling, understreker hun.

Med DelBetaling hos OneCall er det kun frakt som kommer i tillegg, men her er prisen også selvsagt den samme uansett om du velger å dele opp betalingen eller ikke.

Eksempel på DelBetaling

La oss si at du har bestemt deg for at du vil kjøpe den nye iPhone 12 (128 GB) fra Apple. Prisen er på det nåværende tidspunkt kr 9 990,- i nettbutikken vår.

  • Om du velger DelBetaling over 12 måneder, betaler du kr 833,- hver måned. Totalsummen blir kr 9 990,- 
  • Velger du DelBetaling over 24 måneder, betaler du kr 417,- hver måned. Totalsummen blir kr 9 990,- 
  • Ønsker du DelBetaling over 36 måneder, betaler du kun kr 278,- hver måned. Totalsummen er fortsatt kr 9 990,-

Enkelt og fleksibelt 

DelBetaling gjelder for alle OneCall-kunder over 18 år. På Mine sider har du full oversikt over hvor mye du har betalt, og hva som gjenstår. 

– Og hvis du ønsker å betale ned raskere likevel, er det bare å endre beløpet i nettbanken før forfallsdato. Da blir du raskere ferdig, forteller Tina Granerud.

Husk at du også kan bruke DelBetaling hvis du kjøper en NestenNy-mobil. Og uansett spanderer vi nå en gratis fordel, der du kan velge mellom gratis forsikring i to måneder, eller 10 GB ekstra mobildata.

Gå til nettbutikken

Kundeservice-chat UNO-chat