Billige mobiler gir mest for pengene

Billige mobiler inneholder ofte den samme teknologien som dyrere telefoner kom med for et par år siden. I tillegg er ikke tidligere års toppmodeller på noen måte dårlige nå. Her har du muligheten til å få mest igjen for pengene.

iPhone på tilbud

Dersom du ser etter iPhone på tilbud kan det være verdt å vurdere en av fjorårets modeller. Prosessorhastigheten og bildekvaliteten har nådd såpass høye nivåer de siste årene at det ikke lenger ligger noen dramatisk forbedring i å anskaffe årets modell fremfor en fra året før.

Apple er kjent for å støtte sine mobiltelefoner lenge. De fleste modellene får nye oppdateringer av operativsystemet (iOS) i 6-8 år etter lansering. Det betyr at du får nesten nøyaktig den samme brukeropplevelsen som dem som har investert i nyeste iPhone!

I tillegg vil mobilkameraer som tidligere ble betraktet som noe av det beste på markedet fortsatt levere imponerende bilder både i år og i tiden fremover. Dersom du lenge har drømt om en Pro-modell men opplevd prisen som for høy er tidligere års utgaver tilgjengelige til en forholdsvis billig penge.

De aller billigste iPhones vi selger kan faktisk fås til under kr.2 000,- Dermed blir iPhone tilgjengelig for alle som er på utkikk etter en (nesten) ny mobil – uavhengig av prisklasse. Våre NestenNye mobiltelefoner er selvfølgelig både grundig kvalitetstestet og kommer med 2 års full garanti.

Les mer om NestenNy-konseptet

Andre billige mobiler

Billigsegmentet er ikke hva det engang var. For under 5 000 kroner kan du få en vanntett mobil fra Samsung, solid batteritid og flott skjerm.

Eller hva med å gi Sony Xperia 10 en sjanse? 10-modellene fra Sony gir svært mye mobil for pengene, og prisen ligger på under halvparten av toppmodellene. OnePlus er kjent for å levere kvalitetstelefoner både over og under 5 000 kronersgrensen.

Minussidene ved billige telefoner

Som med alt annet, er det som regel alltid en grunn til at noe er rimeligere priset. Eldre mobilmodeller har som regel mindre innebygget minne som standard. Bildekvaliteten i mørke omgivelser er gjerne det som skiller de aller nyeste toppmodellene fra eldre eller rimeligere mobiler.

Dersom du anvender mobilen mest til ressurskrevende oppgaver, som spill, video-opptak eller multitasking med mange apper oppe samtidig, vil du merke større forskjell i hastighet og kvalitet på en helt ny og litt aldrende eller rimeligere modell.

Det er dine behov som avgjør om en eldre eller rimeligere mobil er et knallkjøp eller ikke. Men for de aller fleste vil nok en billig mobil holde i massevis til normal bruk.

Se alle våre mobiler i nettbutikken

Det er smart å velge brukt

Les flere artikler

Kundeservice-chat UNO-chat