OneCall - Nå med enda billigere mobilabonnement

Vi i OneCall er opptatt av at du skal ha et mobilabonnement med lave priser og mer data, tilpasset ditt bruk. Og nå kommer vi med endringer på FolkePakka, som gjør den enda billigere, slik at du ikke betaler mer enn det du må. FolkePakka er for deg som er opptatt av pris. Og vi er opptatt av at du ikke behøver å kjøpe mer enn akkurat det du trenger. Men hvis du har behov for mer kan du alltids fylle på i appen.

Samme kvalitet bare enda billigere

Vi har kuttet prisene på FolkePakka og FolkePakka kontroll – fordi vi hele tiden jobber for å holde prisene lave for deg. Det er samme vilkår som det alltid har vært, bare enda billigere. Poenget med FolkePakka er fremdeles at du skal kunne bruke mobilen som du vil, uten å betale mer enn du må.

FolkePakka – Vårt nye billige mobilabonnement

Men hva er fordelene med å velge FolkePakka? Kort fortalt så kan du velge datamengden som passer for deg, samtidig som du bruker mobilen som du vil – poenget er å ikke betale mer enn du må. Her kan du se hva de ulike alternativene koster.

I tillegg får du for eksempel fri fart og TaMedData. Med TaMedData får du med ubrukt mobildata til neste måned – dette skjer automatisk. Og det finnes ingen grense for hvor lenge du kan spare på mobildataen, den øvre grensen er lik størrelsen på abonnementet ditt. For nye kunder har vi dekningsgaranti – så her er det bare å surfe i vei.

Hvilke andre fordeler får du med FolkePakka?

FolkePakka Kontroll er vårt billigste mobilabonnement – helt uten kredittsjekk

Folkepakka Kontroll er vårt billigste mobilabonnement – helt uten kredittsjekk. Men hva er fordelene med det? For det første er FolkePakka Kontroll det eneste mobilabonnementet du får, helt uten kredittsjekk. Det vil si at hvem som helst kan ha dette abonnementet. Det fungerer ved at all bruk utover inkludert datapakke forhåndsbetales, på den måten får du full kontroll på ditt eget forbruk.

Les mer om FolkePakka Kontroll og alt som er inkludert her.

FamiliePakka gjør det billigere ved å dele mobildata

Vi har Norges eneste skikkelige familieabonnement. Med det mener vi at du kan samle hele familien i en pakke – og spare penger. Hvis du har hele familien samlet på én regning unngår du fakturakaos, og du får full oversikt over alles mobilbruk.

FamiliePakka kommer i ulike størrelser, slik at det er enkelt å skreddersy til familiens behov. Særlig i ferier kan dataforbruket gå opp en del, da er det fint å kunne fylle på for å sikre familieidyllen. Her har vi samlet noen tips rundt familiens mobildatabruk.

Det er jo gjerne ulik bruk av mobildata i en familie, kanskje barna trenger litt mer data for eksempel? Det ordnes lett ved å fordele data mellom familiemedlemmene når du vil. Alt dette har du full kontroll på i appen vår eller på «Mine Sider».

Se hvordan du fordeler data i FamiliePakka her.

StudentPakka er et ekstra billig mobilabonnement for studenter

Det er ingen hemmelighet at det er dyrt å være student, dette tar vi på alvor og tilbyr et abonnement vi har kalt; StudentPakka. Vi vil at du som student skal ha det litt mer romslig, slik at du kan kose deg litt mer i den fineste tida i livet.

Fordeler med StudenPakka:

  • Du får 15GB for bare 279,- i mnd.
  • Det er inkludert TaMedData: hvis du ikke bruker opp mobildataen, får du det med deg til den neste måneden.
  • Du kan kjøpe ekstra datapakker med ekstra lave priser om du har behov for mer mobildata.

I tillegg spanderer OneCall månedsavgiften i desember og juli. Det er for at du skal slippe å betale i feriemånedene når du ikke får studielån.

Sjekk ut og les mer om StudentPakka her.

Med PrøveKjøp finner vi det rimeligste mobilabonnementet for deg

Det er ikke alltid så lett å vite hva slags abonnement som passer for deg, før du har prøvd. Derfor tilbyr vi PrøveKjøp – et mobilabonnement der du kun betaler 99,-/mnd. i 2 måneder, mens vi finner ut hvilket abonnement som passer best for deg. Da får du ubegrenset mengde med mobildata, slik at du kan bruke mobilen akkurat som du pleier. Etter endt 2 måneder, får du en anbefaling fra oss ­– basert på ditt faktiske forbruk. Lurt, ikke sant?

Prøv PrøveKjøp her.

Billig mobil med NestenNy

Med NestenNy kan du kjøpe bittelitt brukte mobiler til en lavere pris. Vi gjør, så klart, en grundig kvalitetssjekk før de er klare for en ny eier. Dette er en vinn-vinn-situasjon, da du får en nesten helt ny mobil samtidig som vi slår et slag for gjenbruk. Og kjøper du NestenNy mobil hos oss, får du 2 års full garanti og full reklamasjonsrett i 5 år. Les mer om dette unike tilbudet her.

Lurer du på hva slags utvalg vi har? Se her.

DelBetaling uten renter og gebyrer

Vi tilbyr DelBetaling uten renter og gebyrer, men hvordan fungerer dette i praksis? Kort fortalt så velger du først en mobil i nettbutikken vår, så velger du delbetalingen du foretrekker – med 0% rente uansett, til slutt sender vi mobilen til deg i posten. Enklere blir det ikke. Hos andre aktører må du kjøpe med bindingstid, det slipper du hos oss. Vi liker å gjøre det enkelt for deg.

Fordeler med DelBetaling hos oss:

  • Du kan delbetale uten bindingstid
  • Du slipper gebyrer og renter
  • Det blir billigere å kjøpe ny (eller brukt) telefon
  • Ved kjøp av mobil i nettbutikken vår (ny eller NestenNy), kan du pante din gamle hos oss. Da sparer du enda mer penger ved kjøp av ny mobil.

Med MobilPant kan du pante din gamle mobil og spare penger på ny

Det er fort gjort at den gamle mobilen blir liggende i en skuff når du kjøper ny mobil, det kan nok mange kjenne seg igjen i. Med MobilPant kan du pante din gamle mobil og spare penger på ny. Men hvordan fungerer egentlig dette i praksis?

Vi har laget en kort oversikt her:

  • Først svarer du på noen enkle spørsmål om tilstanden og får en estimert verdi. Sjekk hva din mobil er verdt her!
  • Så velger du en ny mobil du har lyst på, og får rabatten med en gang.
  • Når du mottar din nye telefon, får du med en panteeske som du kan sende tilbake til oss. Helt uten ekstra kostnad.

Les mer om hvordan MobilPant fungerer her.

Kundeservice-chat UNO-chat