Et mobilselskap som tar studentene på alvor

Du kan spare mye på å velge StudentPakka, OneCall spanderer nemlig månedsavgiften i feriemånedene desember og juli.

Den hektiske studenttilværelensen gir liten plass for en romslig økonomi, og ferske tall viser at rekordmange unge er bekymret for at lommeboka ikke strekker til.

Derfor lanserer OneCall et helt nytt mobilabonnement, slik at du som student kan kose deg mer, og bekymre deg mindre!

– Vi synes det er på høy tid at et mobilselskap tar studentene på alvor, sier markedssjef i OneCall Pål Almark.

Ekstra god pris for studentene

StudentPakka kommer med 15GB mobildata for bare 279,- i måneden. Og i desember og juli spanderer i tillegg OneCall månedsavgiften! Abonnementet kommer så klart med TaMedData som betyr at hvis du ikke bruker opp mobildataen, får du automatisk med deg ubrukt mobildata din til neste måned.

"Det er jo kjempegunstig! Et billig mobilabonnement som bare funker er jo både ryddig og gull verdt! Så slipper man å bekymre seg mer enn man må."

Ameline Tangen Sørgen (23) fra Gjøvik.
 student venter på trikken

Viktig del av hverdagen: Mobilen brukes til mye i studenttilværelsen.

Lyst til å kjøpe deg ny mobil? Her er våre mobilanbefalinger for studenter

Ameline har vært student i fem år, og mener det kan være krevende å sjonglere studenttilværelsen med en trang økonomi.

I en undersøkelse gjennomført i 2021 oppgir 35% av studenter at de sliter med økonomien. I en annen undersøkelse ser man dessuten at 28% ser seg nødt til å kutte i matbudsjettene for å få det til å gå rundt.

Vi kan nok alle kjenne på en viss usikkerhet rundt egen økonomi etter pandemien, med boligpriser på vei opp, matpriser som øker og strømpriser på rekord-nivå.

– For oss var det viktig å kunne tilby et skikkelig billig mobilabonnement, som samtidig leverer på behovet til dagens studenter, sier Almark.

Forskning viser at for mange studenter er mobiltelefonen en integrert del av den de er.

– Mobilen er jo superviktig for de fleste studenter! Man går jo glipp av så mye uten lett tilgang til det som skjer på nett, forklarer Ameline.

Rimelig smart

Først og fremst så skal StudentPakka være superenkelt!

Den inneholder hele 15GB mobildata, som vil dekke behovet til de aller fleste, og vel så det. Skulle man i tillegg ha ytterligere behov for mer data i løpet av måneden så har OneCall ekstra datapakker med ekstra lave priser for studentene.

I tillegg tar OneCall regningen for feriemånedene juli og desember!

Vårt bidrag til en litt mer avslappet periode er at vi tar den faste kostnaden på abonnementet i juli og i desember, så kan studentene bruke pengene på artigere ting enn mobilregningen.

Pål Almark, Markedssjef i OneCall.

Han forklarer at de aller fleste studenter er opptatt av prisen, men at mange også er opptatt av at det skal være enkelt å bruke mobilen.

– Det må ikke være en masse administrering og greier, og studentene vil ha kontrollen selv, gjerne direkte fra mobiltelefonen.

– Gjennom appen vår har man nettopp det, full kontroll på databruken og kostandene til enhver tid, forklarer Almark.

Dagens unge er også opptatt av bærekraft og miljø, og det passer jo faktisk veldig godt siden et av våre satsingsområder handler om gjenbruk. Nå kan du nemlig kjøpe bittelitt brukte mobiler til en lavere pris, eller NestenNy, som OneCall kaller det.

–  Selv om vi som mobilselskap ikke kan redde verden alene, har vi i det minste gjort et lite forsøk, sier Almark.

 simkort i mobil

Raskt og enkel: Alt du trenger er et nytt SIM-kort. Nummeret ditt får du så klart beholde.

Kundeservice-chat UNO-chat