Derfor er det både smart og trygt å kjøpe NestenNy-mobil til barn

Med det nye, smarte konseptet til OneCall kan du kjøpe populære mobiltelefoner til en lavere pris. Men hvordan kan du vite at det er trygt å kjøpe en litt brukt mobil til barna? Her får du svarene.

OneCall lanserer en gladnyhet som lar kundene kjøpe brukte mobiltelefoner til en lavere pris. Konseptet kalles NestenNy. For foreldre med barn som ønsker seg en ny smarttelefon, kan dette være en god løsning.

Her kan du kjøpe NestenNy-mobil

Under kan du lese om fire grunner for hvorfor du burde kjøpe en NestenNy-mobil til barna.

1. En kvalitetssjekket og trygg mobil

Det er ikke uvanlig å vegre seg for å kjøpe en brukt telefon. Det er vanskelig å være sikker på at telefonen er i god stand, og det er alltid en risiko for å bli svindlet ved kjøpe via post - eller at den ikke funker som lovet eller beskrevet.

Med en NestenNy-mobil slipper du hele risikoen som et privat kjøp av en brukt telefon medfører. Alle NestenNy-telefoner er grundig sjekket etter en lang liste, som omfatter alt fra batteritid og berøringsskjerm til kamera og ansiktsgjenkjenning. Her finner du hele kvalitetssjekken.

Mobilen kommer dessuten med 2 års garanti. Du kan med andre ord være helt sikker på at pakken som kommer i posten, faktisk inneholder mobilen du har kjøpt - og ikke bare er noe gammelt skrot.

Se utvalget av NestenNy-mobiler her

2. Mye billigere med NestenNy

Helt nye mobiler er skikkelig dyrt, og blir stadig dyrere. Nå må du i mange tilfelle ut med et femsifret beløp for den nyeste toppmodellen. Selv om nok de færreste kjøper disse til barna, koster også de rimeligere variantene fremdeles mange, mange tusen kroner som helt nye.

Velger du i stedet en NestenNy-mobil til barna får du mye mer for pengene - samtidig som poden får en høyst moderne og velfungerende mobil. Med NestenNy kan du nemlig kjøpe mobiler som er bittelitt brukt, til lavere pris.

Visste du? I Billigkroken kan du faktisk få en mobil med opptil 60% rabatt

 nestenny mobil eske

Grundig sjekket: Alle mobiler kontrolleres og godkjennes før de legges ut for salg.

3. Barn er barn

Barn kan være uvørne, uforsiktige, uheldige eller ufokuserte. De mister ting, glemmer dem, og får fra tid til annen innfall som kan få voksne til å riste på hodet både lenge og grundig. Selv polstret med deksel og skuddsikkert glass lever mobiltelefonen farlig.

Samtidig er det jo viktig at barna lærer å ta ansvar og at de får tillit til å vise at de kan ta vare på en mobil. Ved å velge NestenNy-mobil får barna like mye glede av teknologien som med en helt ny telefon, samtidig som det økonomiske tapet er mindre om uhellet skulle være ute og telefonen havner i sjøen.

4. Den beste løsningen for miljøet

For å lage en mobil trengs det masse sjeldne materialer som det er dyrt og vanskelig å få tak i. Mobilene blir mer og mer avanserte, og vi bytter generelt til ny mobil ganske ofte, noe som er litt uheldig med tanke på miljøet.

Har du noen gang tenkt over at mange mobiler bare er i bruk i et år eller to før de forkastes til fordel for en nyere modell? Få mobiler kildesorteres på riktig måte, og selv om de resirkuleres, er det en vanskelig prosess for å få ut alle de viktige materialene.

Det beste er om brukte mobiler kan få et nytt liv og brukes på nytt. Gjenbruk på denne måten er faktisk den absolutt beste måten å ta vare på ressursene våre. Med en NestenNy-mobil gir får barnet en ny mobil, samtidig som du lærer bort gode, bærekraftige forbruksvaner.

Les også: Nå blir NestenNy enda billigere

Se NestenNy-utvalget her

Kundeservice-chat UNO-chat