Derfor er det smart - og helt trygt - å kjøpe en NestenNy-mobiltelefon

Med det nye, smarte konseptet til OneCall kan du kjøpe populære mobiltelefoner til en lavere pris. Men hvordan kan du vite at det er trygt å kjøpe en litt brukt mobil fra OneCall? Her får du svarene.

OneCall lanserer en gladnyhet som lar kundene kjøpe brukte mobiltelefoner til en lavere pris. Konseptet kalles NestenNy. For foreldre med barn som ønsker seg en ny smarttelefon, kan dette være en god løsning.

Tips! Utvalget på NestenNy-mobilene varierer, så følg med i nettbutikken eller meld deg på interesselisten for å få e-post med oppdatering.

Garanti med på kjøpet

Mobilene pakkes inn i egen, spesiallaget emballasje, og i esken medfølger helt ny lader, SIM-pinne og øreplugger. De blir lagt ut for salg i nettbutikken, hvor "førstemann-til-mølla"-prinsippet gjelder. Her kan OneCall-kunder kjøpe telefoner med opptil 40 prosent rabatt.

- Om man ønsker, kan man ta i bruk DelBetaling. Da deler du opp beløpet uten renter eller ekstra utgifter, sier sjef for nettbutikken til OneCall, Thomas Hovde.

- Alle mobilene er selvfølgelig nullstilt og nøye kontrollert. For at telefonene skal godkjennes som NestenNy-mobiler må de gjennomgå og bestå alle punkter på en lang sjekkliste. I tillegg til det, har vi også lagt til to års garanti på alle NestenNy-telefoner, sier Hovde.

Grundig sjekket: Alle mobiler kontrolleres og godkjennes før de legges ut for salg.

Brukt er ikke oppbrukt

Det er ingen hemmelighet at brukt blir stadig mer aktuelt. Det er plattformer som Finn.no, Tise og Shpock gode eksempler på. Tall fra Finn.no viser at så mange som 141 000 bruktmobilannonser ble lagt ut i 2017. Brukt er altså ikke oppbrukt.

- I motsetning til mobiler som selges mellom privatpersoner, kommer NestenNy-mobilene med to års garanti, og er grundig sjekket og kontrollert av fagfolk. Det er din trygghet når du kjøper en litt brukt mobil fra OneCall, legger Hovde til.

Kunne absolutt tenke oss en litt brukt telefon

Brødrene Philip (13) og Oliver Berg Askland (16) fra Moss er, som ungdommer flest, hyppige brukere av mobilen. Begge har hatt telefon siden de var ni år.

Brødrene reagerer umiddelbart positivt når de får høre om konseptet NestenNy.

- Jeg kunne ha kjøpt en brukt mobil, uten tvil, så lenge den er i god stand og fungerer. Det er et pluss at den er «renset» etter forrige eier. NestenNy høres fristende ut, og det er fint at vi sparer både penger og miljøet, sier Oliver.

Du finner alle NestenNy-mobilene i nettbutikken til OneCall.

Brødrene er ikke i tvil: De kunne gjerne tenke seg en NestenNy-mobiltelefon.

Se NestenNy-utvalget her

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Stengt

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)