Kundenes dom over NestenNy-mobilene

De 1 000 første kundene som kjøpte NestenNy-mobiler da det ble lansert, trekker frem kvalitet og pris som de viktigste grunnene til at de mener flere bør gjøre det samme.

NestenNy er pent brukte mobiltelefoner med nymobilgaranti fra OneCall. Mobiler som byttes ut lenge før de egentlig trenger det, går gjennom en omfattende kvalitetskontroll med rens og klargjøring, før de pakkes inn og selges via OneCalls nettbutikk - med samme garanti som nye, bare til en lavere pris.  

Og det er nettopp prisen, tryggheten som ligger i garantien på to år og kvaliteten på telefonen, som gjør at hele 96 prosent av brukerne vil anbefale NestenNy til andre.

- Det gjør utrolig godt å få en slik bekreftelse på at mobilene leverer over forventing. Ingen andre operatører har forsøkt seg på å selge brukte mobiltelefoner, og det er klart vi legger hodet på blokka når vi utstyrer de med samme garanti som nye mobiltelefoner. Men det kan vi gjøre, fordi vi er så trygge på kvalitetssjekken alle disse mobilene går igjennom, sier OneCall-sjef Pål Rune Kaalen.

Se utvalget av NestenNy-mobilene i nettbutikken her

Kontroll med fast sjekkliste

Han forteller at alle telefoner som vurderes for NestenNy, er inne til en kontroll der de går gjennom en fast sjekkliste. Her forsikrer man seg blant annet om at batteriet har den kapasiteten det skal ha, i tillegg til at skjerm og alle ytelser er som forventet.

Deretter renses telefonen for alle spor av programvare og eventuelt personlig innhold.

Les mer om hvordan vi klargjør telefonene

- Tilbakemeldingene fra de første kundene er så gode at jobben nå blir å skaffe flere mobiler. Men vi er veldig glade for at det er den største utfordringen, sier Kaalen.

Kvalitet, pris og gjenbruk

I undersøkelsen kommer det frem at 40 prosent kjøpte NestenNy for å spare penger, 23 prosent for å få en bedre modell enn de ellers hadde hatt råd til, mens 10 prosent gjorde det primært for å spare miljøet gjennom gjenbruk. 

Videre er:
- 95% fornøyd med tilstanden til telefonen
- 89% fornøyd med prisen
- 98% mener det er tryggere å kjøpe NestenNy enn å kjøpe fra privatpersoner

- Et morsomt poeng er dessuten at bare 20 prosent av disse kundene hadde kjøpt brukt telefon tidligere. Vi vet at trygghet har vært en viktig barriere for å kjøpe brukt telefon, og det ønsket vi å adressere gjennom vår kvalitetssjekk og garanti. 98 prosent mener det er tryggere å kjøpe NestenNy enn å kjøpe fra privatpersoner, sier På Rune Kaalen.

 Vil du også prøve en NestenNy-mobil? Se utvalget her!

Alle NestenNy-mobiler må bestå en nøye kvalitetssjekk før de legges i nettbutikken.

Les flere artikler

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)