NestenNy erfaringer - her er kundenes dom

De 1 000 første kundene som kjøpte NestenNy-mobiler da det ble lansert, trakk frem kvalitet og pris som de viktigste grunnene til at de mener flere bør gjøre det samme.

NestenNy er pent brukte mobiltelefoner med nymobilgaranti fra OneCall, det vil si 2 års garanti på toppen av den standard reklamesjonsretten på 5 år.

Dette er mobiler som byttes ut lenge før de egentlig trenger det, og må godkjennes i en omfattende kvalitetskontroll med rens og klargjøring, før de pakkes inn og selges via OneCalls nettbutikk - med samme garanti som nye, bare til en lavere pris.  

Og det er nettopp prisen, tryggheten som ligger i garantien på 2 år og kvaliteten på telefonen, som gjør at hele 96 prosent av de aller første som kjøpte NestenNy, vil anbefaler det videre til andre.

- Det gjør utrolig godt å få en slik bekreftelse på at mobilene leverer over forventing. Det er klart vi legger hodet på blokka når vi utstyrer brukte mobiltelefoner med samme garanti som nye mobiltelefoner. Men det kan vi gjøre, fordi vi er så trygge på kvalitetssjekken alle disse mobilene går igjennom, sier OneCall-sjef Lars Setsaa.

Se utvalget av NestenNy-mobilene i nettbutikken her

Kontroll med fast sjekkliste

Han forteller at alle telefoner som vurderes for NestenNy, er inne til en kvalitetskontroll der de går gjennom en fast sjekkliste. Her forsikrer man seg blant annet om at batteriet har den kapasiteten det skal ha, i tillegg til at skjerm og alle ytelser er som forventet.

Deretter renses telefonen for alle spor av programvare og eventuelt personlig innhold.

Les mer om hvordan vi klargjør telefonene

Erfaringene tilsier god kvalitet og pris

I undersøkelsen som ble sendt de første NestenNy-kundene, kommer det frem at 40 prosent kjøpte NestenNy for å spare penger, 23 prosent for å få en bedre modell enn de ellers hadde hatt råd til, mens 10 prosent gjorde det primært for å spare miljøet gjennom gjenbruk. 

Videre er:
- 95% fornøyd med tilstanden til telefonen
- 89% fornøyd med prisen
- 98% mener det er tryggere å kjøpe NestenNy enn å kjøpe fra privatpersoner

Helt trygt å kjøpe brukt med NestenNy

Et morsomt poeng er dessuten at bare 20 prosent av disse kundene hadde kjøpt brukt telefon tidligere. Vi vet at trygghet har vært en viktig barriere for å kjøpe brukt telefon, og det ønsket vi å adressere gjennom vår kvalitetssjekk og garanti. 98 prosent mener det er tryggere å kjøpe NestenNy enn å kjøpe fra privatpersoner.

Vil du også prøve en NestenNy-mobil? Se utvalget her!

 nestenny

Smart for lommeboka: Dersom du er åpen for å kjøpe en NestenNy-mobil, kan du faktisk få tak i en nyere modell enn du kanskje hadde tenkt - for akkurat samme budsjett.

Les flere artikler

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske