NestenNy erfaringer - her er kundenes dom

Vi har spurt våre kunder som har kjøpt en NestenNy-mobil, om deres ærlige mening. Trygghet og pris blir trukket frem som de viktigste grunnene til at de mener flere bør gjøre det samme.

NestenNy er pent brukte mobiltelefoner med nymobilgaranti fra OneCall, det vil si 2 års garanti på toppen av den standard reklamasjonsretten på 5 år.

Dette er mobiler som byttes ut lenge før de egentlig trenger det, og må godkjennes i en omfattende kvalitetskontroll med rens og klargjøring, før de pakkes inn og selges via OneCalls nettbutikk - med samme garanti som nye, bare til en lavere pris. 

Bestill NestenNy-mobil her

Og det er nettopp prisen, tryggheten som ligger i garantien på 2 år og kvaliteten på telefonen, som gjør at hele 95 prosent av de aller første som kjøpte NestenNy, vil anbefaler det videre til andre.

- Det gjør utrolig godt å få en slik bekreftelse på at mobilene leverer over forventning. Det er klart vi legger hodet på blokka når vi utstyrer brukte mobiltelefoner med samme garanti som nye mobiltelefoner. Men det kan vi gjøre, fordi vi er så trygge på kvalitetssjekken alle disse mobilene går igjennom, sier OneCall-sjef Jonatan Asplin.

Se utvalget av NestenNy-mobilene i nettbutikken her

Kontroll med fast sjekkliste

Han forteller at alle telefoner som vurderes for NestenNy, er inne til en kvalitetskontroll der de går gjennom en fast sjekkliste. Her forsikrer man seg blant annet om at batteriet har den kapasiteten det skal ha, i tillegg til at skjerm og alle ytelser er som forventet. Deretter renses telefonen for alle spor av programvare og eventuelt personlig innhold.

Les mer om hvordan vi klargjør telefonene

Det er klart vi legger hodet på blokka når vi utstyrer brukte mobiltelefoner med samme garanti som nye mobiltelefoner.

OneCall-sjef Jonatan Asplin

Erfaringene tilsier god kvalitet og pris

I undersøkelsen som ble sendt de første NestenNy-kundene, kommer det frem at 59 prosent mente prisen var viktigst når de kjøpte NestenNy, og 88% var godt fornøyd med utvalget,

Mange synes nok også det oppleves tryggere å kjøpe en brukt mobil av OneCall, enn en privatperson. Vi har også kunder som får mulighet til å kjøpe en litt nyere modell med NestenNy, siden de er billigere enn helt nye.

Videre synes:

  • 97% at det er trygt å kjøpe brukt mobil hos OneCall
  • 85% at prisen svarte til forventningene
  • 88% at utvalget av de ulike modellene var tilfredsstillende
  • 59% at prisen var viktigst når de kjøpte NestenNy

Helt trygt å kjøpe brukt med NestenNy

Et morsomt poeng er dessuten at bare 20 prosent av disse kundene hadde kjøpt brukt telefon tidligere. Vi vet at trygghet har vært en viktig barriere for å kjøpe brukt telefon, og det ønsket vi å adressere gjennom vår kvalitetssjekk og garanti. 

Vil du også prøve en NestenNy-mobil? Se utvalget her!

 nestenny

Smart for lommeboka: Dersom du er åpen for å kjøpe en NestenNy-mobil, kan du faktisk få tak i en nyere modell enn du kanskje hadde tenkt - for akkurat samme budsjett.

Les flere artikler

Kundeservice-chat UNO-chat