Gjenbruk med nymobilgaranti

Med NestenNy kan du velge gjenbruk for mobiltelefoner der alt fra toppmodeller til billigere mobiler kommer klargjort og med garanti, så du slipper å lure på hva som skjuler seg bak skjermen.

- Vi ser på stadig flere områder at folk blir mer bevisste forbruket sitt, og om det egentlig er nødvendig å kjøpe nytt. For mobiltelefoner har dette latt vente på seg. Ikke fordi folk ikke vil, men fordi det har vært litt vanskelig å få til, sier Trine Rake, markedsdirektør i OneCall.

Barrieren har primært handlet om at det har vært vanskelig å vite helt hva du får. Mens du lett kan sjekke tilstanden til en brukt jakke eller sofa før kjøp, vet du ikke hva som skjuler seg bak skjermen på en telefon.

- Er mobilens ytelser svekket, kan det ta lang tid før du oppdager det. Det gjør at mange kvier seg for gjenbruk akkurat når det kommer til mobiler. Men på våre NestenNy-telefoner er også det bak skjermen sjekket for deg. Da blir det like trygt å kjøpe brukt mobil som en brukt sofa, faktisk tryggere fordi du får både 2 års garanti og reklamasjonsbetingelser som ved en ny mobil, sier Rake.

Kjøp NestenNy-mobil her

- Dessuten slipper du å styre med avinstallering av programvare eller sletting av innhold fra tidligere eier.

Mer om kvalitetssjekken som gjennomføres

 NestenNy boks.

NestenNy: Du velger selv om du ønsker ny lader og nye øreplugger eller ikke. Mange har dette hjemme fra før og da blir telefonen enda billigere.

- Verdt å vurdere hva du egentlig trenger

De siste ti årene er det solgt 22 millioner mobiltelefoner i Norge. Det er ingen tvil om at den teknologiske utviklingen har gått fort, men det er ikke slik at alle mobiler som kjøpes erstatter en som må byttes ut.

Les også: Nå har NestenNy blitt enda billigere

Like mye handler det om at folk føler de bare "må" ha det siste til en hver tid, lar seg rive med av lanseringer eller får ny telefon via jobben.

-  I stedet for å kaste seg over alle nye modeller, er det verdt å vurdere hva du egentlig trenger. Og siden levetiden for mobiler langt overstiger utskiftingstakten, er det på tide at gjenbruksbølgen også treffer vårt marked, sier markedsdirektøren.

NestenNy - her er utvalget 

Trygt og enkelt

I tillegg til verdien av gjenbruk, får du også en direkte gevinst i form av at det største verditapet på mobiltelefoner kommer i det de pakkes opp av produsentens emballasje første gang. Gjennom NestenNy tilbyr OneCall alt fra Samsungs og Apples toppmodeller, til enklere "førstegangstelefoner" til barn eller andre som ikke har behov for alle funksjoner - til godt rabattert pris.

- Du har de samme valgmulighetene som når du kjøper nytt, men trenger ikke bruke tid på å tråle deg gjennom annonsenettsteder og avtale det praktiske med overlevering. Trygg og enkel gjenbruk, med garanti. Det er rimelig smart, sier OneCall-sjefen. 

Les også: Dette sa de første kundene om NestenNy

Se hele utvalget her

Les flere artikler

Kundeservice-chat UNO-chat