Beste mobiler 2022

På jakt etter en ny mobil? Uansett om du er opptatt av at mobilen skal være billig, ha det beste mobilkamera, være en 5G-mobil, eller om du foretrekker å kjøpe brukt på en trygg måte, har vi noe for deg.

Uansett hvilken mobil du vurderer, er det kjekt å vite at du kan kjøpe med rentefri DelBetaling i nettbutikken vår. Det betyr at det kan dele opp nedbetalingen av mobilen over 12, 24, eller 36 måneder. Helt rente- og gebyrfritt.

Modellene som blir omtalt i saken:

Beste mobil

Å velge ut bare én mobil i denne kategorien, er ikke bare enkelt. Som vi vet, blir mobiltelefonene på markedet stadig mer avanserte med nye funksjoner som overgår hverandre.

Det vil så klart alltid være flere aktuelle kandidater, men modellen som i følge Tek.no skiller seg ut så langt i 2022, er Samsung Galaxy Z Fold 3. De vektlegger særlig hvordan skjerm og kamera har blitt oppgradert siden forgjengeren, Fold 2.

Galazy Z Fold 3 er en mobil som desidert skiller seg ut fra andre mobiltelefoner. Den kommer med en utbrettbar skjerm, som betyr at du faktisk får en skjerm på størrelse med et nettbrett når den er helt utbrettet. Allikevel ligner den en vanlig flat mobil når den er sammenbrettet.

Den unike skjermen egner seg for ulike behov; om du gamer, scroller eller bruker mobilen som et arbeidsverktøy. Du kan også dele opp skjermen med split view, som gir deg bedre oversikt og mulighet til å gjøre flere ting samtidig.

Les mer og bestill Galaxy Z Fold 3 her.

Galazy Z Fold 3 kommer med 5G-teknologi

Beste mobilkamera

Mobilkameraene på de nye mobiletelefonene når staidg nye høyder, og vi lar oss imponere. Det er helt tydelig at produsentene av smarttelefoner legger mye vekt og innsats i at kameraene skal tilfredstille våre høye standarder, og samtidig overgå hverandre.

Techradar omtaler den nyeste iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max som en kameramobil med jevnt over super ytelse. De drar særlig frem at mobilens evne til å fotografere ved svak belysning overgår forventningene.

Selv om disse modellene har færre objektiver og svakere optisk zoom enn flere andre modeller i, er ytelsen overlegen

Techradar

Portrettmoduset på iPhone har nok en gang blitt forbedret, og kamerasystemet har fått tidenes oppdatering med tre nye kameraer. Kameraet har 12 MP med tele, vidvinkel og ultravidvinkel.

I tillegg kommer mobilen med filmatisk modus som gir liten dybdeskarphet, og skifter fokus automatisk i opptakene dine. Er du på jakt etter en overlegen kameramobil, kan dette være det rette valget for deg.

Både iPhone 13 Pro og Phone 13 Pro Max kommer med 5G.

Les flere spesifikasjoner og bestill iPhone 13 Pro Max

 iPhone 13 Pro pg iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer i 5 ulike farger, her er Sierrablå.

Beste mellomklasse-mobil

Konkurransen er hard, også i mellomklasse-kategorien. Men skal vi tro techradar sine tester fra februar, kan en god kandidat være Samsung Galaxy S21.

Techradar oppsummerer med at mobilen gir en god totalpakke med solide spesifikasjoner, flott design, og at den dessuten har en mye hyggeligere pris enn storebror Galaxy S21 Ultra.

Andre fordeler er så klart det skarpe trippelkameraet, 30x zoom, og et stort batteri med 24t + levetid.

Med en score på 4,5 av 5 stjerner, får den også svært gode tilbakemeldinger av våre kunder i nettbutikken. Noen av kommentarene er blant annet;

  • "Den fungerer utmerket."
  • "Er veldig fornøyd med telefonen"
  • "Veldig fornøyd. Den tar superklare bilder og har masse lagringsplass, som var akkurat det jeg ville ha"

Les mer og bestill Samsung Galaxy S21 her.

 

Samsung Galaxy S21 kommer med 5G-teknologi

Beste mobil under 5 000 kroner

Selv om de fleste mobiltelefoner begynner å få en høy prislapp, finnes det fremdeles noen svært gode alternativer under 5 000 kroner.

Et godt valg er vår NestenNy iPhone SE (2. generasjon).

Som Apple selv skriver, er dette en mobil med hjernen til en iPhone 11 Pro i kroppen til en iPhone SE.

Med sine 4,7 tommer er det altså en svært kraftig og rask mobil i litt mindre størrelse. Allikevel kommer den med høyoppløselig video, og har høy kvalitet på kamera med portrettmodus og en unik evne til å jobbe med lysene i bildemotivet for best mulig resultat.

Modellen har også fått høy score av kundene våre med 4,3 stjerner av totalt 5 mulige. Noen av tilbakemeldingene vi har fått fra kundene lyder som følger;

  • "Akkurat som forventet. God service og kjapt levert."
  • "Veldig bra."
  • "Veldig fornøyd hittil med med telefonen. God og bruke og godt batteri"
  • "Den fungerer som den skal etter beskrivelsen, kjapp og lett å håndter"

En ting som kan være verdt å merke seg er at mobilen ikke kommer med 5G teknologi. Men når det er sagt, er ikke det nødvendigvis et problem siden 5G-nettverket fremdeles er under utbygging, og heller ikke er tilgjengelig overalt. Støtte for 4G-nett har den selvfølgelig.

Les mer og bestill NestenNy iPhone SE her.

 iPhone SE nestenny

Modellen har hjernen til en iPhone 11 Pro og kroppen til en iPhone SE.

Se flere mobiler i nettbutikken

Kundeservice-chat UNO-chat