Derfor lanserer vi NestenNy

Vi nordmenn kjøper stadig mer brukt. Alt fra klær, sko, møbler og bil til barneleker, bøker og sportsutstyr omsettes på kjente plattformer som Finn.no, Shpock og Tise.

Bruktmarkeder og loppemarkeder finnes i bakgårder overalt og har fått sin renessanse og blitt trendy. Jenny Skavlan snakker om å sy om gamle klær til nye. Brukt er definitivt ikke oppbrukt lenger. Hva så med mobiltelefoner? Mobilen er den mest personlige gjenstanden vi eier. Hele livet vårt ligger lagret her og ingen av oss går hjemmefra uten. Er det sånn at dette er den ene tingen vi ikke kan kjøpe brukt? Nei, mener vi i OneCall.

Hvert år returneres en mengde mobiltelefoner gjennom ulike kanaler som er i fullt brukbar stand. Ikke bare det, de er faktisk så pent brukt at de vil oppleves som nesten nye for de aller fleste av oss. Disse telefonene har vi nå funnet en måte å gi nytt liv til gjennom NestenNy. Og selv om det er både kult og trendy å kalle seg miljøbevisst så skal ikke vi prøve å være mer enn det vi faktisk er, men vi ønsker å slå et slag for gjenbruk. Enkelt og greit.

I motsetning til mobiler som selges mellom privatpersoner, så er våre NestenNy-mobiler grundig sjekket og kontrollert av fagfolk. Alle mobiler vurderes ut fra en rekke strenge krav der alt fra utseende til batterikvalitet sjekkes nøye og telefonens funksjoner testes før de er klare for ny eier. Dette er din trygghet når du kjøper en NestenNy mobiltelefon fra oss. Så sikre på at du blir fornøyd er vi at vi gir alle NestenNy-mobiler full 2 års garanti.

Så når du neste gang vurderer å kjøpe en ny mobil til deg selv eller noen i familien, husk at det er fullt mulig å kjøpe noe som er bittelitt brukt og akkurat like bra. Kanskje får du råd til en litt nyere modell enn du egentlig hadde tenkt. Rimelig smart, ikke sant?

Pål Rune Kaalen, OneCall-sjef

Les flere artikler

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)