Ny mobil? Her er de 6 beste kjøpene akkurat nå

På jakt etter ny mobiltelefon? Vi har plukket ut de 6 mobilene som gir deg mest for pengene akkurat nå.

Å gjøre research før man velger sin nye mobiltelefon, er alltid tidkrevende. Skal du velge det nyeste, eller en eldre modell? Hva er viktigst – skjerm, lagring, batteri eller kamera? Og skal du kjøpe ny, eller NestenNy?

For de aller fleste er naturligvis prisen uansett avgjørende. Derfor har vi nå plukket ut det aller beste kjøpet i ulike priskategorier. Så uansett nivå: Her gjør du garantert et godt kjøp!

Her er telefonene vi omtaler i saken:

Psst! Nå har OneCall også lansert Fri frakt på alle mobilkjøp. Det betyr at du får den raskeste leveringen inkludert i prisen, uansett om du velger en ny eller en NestenNy-mobil.

Kundefavoritten under kr 3 000,-

Hvis man vil bruke minst mulig på en mobil, hvilken modell er da den beste akkurat nå?

Vår anbefaling her er en NestenNy Samsung Galaxy S9 som i dag koster kr 2 990,-.

­– Her får du en knallbra og moderne mobiltelefon til en bra penge. Denne selger svært bra på generell basis og er et populært valg hos våre kunder sier Ingrid Hammer Torp, som jobber med salg av mobiltelefoner i OneCall.

Kundene gir den hele 4,2 av 5, basert på 136 anmeldelser.

Les mer og bestill en NestenNy Samsung Galaxy S9 her

NestenNy-bestselgeren under 4 000,-

Det er mange gode grunner til å kjøpe en NestenNy-telefon, en av dem er at du kan spare mye. Hammer Torp tipser om Billigkroken og iPhone 8 med 64GB som for tiden koster kr 3 348,- dersom man velger bort tilbehøret; lader, ladekabel og øreplugger.

– I tillegg til en bra pris, har mobilen et supert kamera, og er designet i glass og aluminium som er vann - og støvbestandig. Dette er en av våre suverene NestenNy-bestselgere, sier hun.

Les mer og bestill NestenNy iPhone 8 her

En annen modell Hammer Torp anbefaler er storfavoritten iPhone SE. For en tusenlapp ekstra får du en av bestselgerne til Apple. iPhone SE har alt iPhone 11 tilbyr, men til en betydelig lavere pris. Et veldig bra valg om du vil ha ny iPhone, men ikke vil kjøpe den nyeste og dyreste. En skikkelig bra mobiltelefon, rett og slett.

Denne koster fra 153kr/mnd. med DelBetaling eller 5 490,- om du betaler kontant.

Les mer og bestill iPhone SE her

Artikkelen fortsetter under bildet.

 Ny eller brukt mobil

Uansett om du kjøper ny eller NestenNy får du 2 års garanti.

Alt du trenger under 5 000,-

Så hva er det absolutt beste man kan få nå, hvis grensen går ved 5 000 kroner?

Her trekker Hammer Torp fram OnePlus Nord, som for øyeblikket koster kr 4 690,- 

– Dette er en super telefon til den prisen. Mobilen har fått karakteren 10 av 10 mulige hos tek.no. Og basert på tilbakemeldinger fra våre kunder, får den karakteren 4,5 av 5 mulige stjerner. Den har 90-hertz skjerm, veldig bra kamera og rask hurtiglading.

Les mer og bestill OnePlus Nord her.

Et annet tips i denne prisklassen er å gå for en NestenNy iPhone XR 64 GB, som du nå kan få for kr 4 490,- hvis du velger bort tilbehøret; lader, ladekabel og øreplugger.

­– Denne er lynrask å bruke, har solid batteritid, bra kamera, sømløs FaceID og ikke minst kommer den i en bukett av flotte farger.

iPhone XR fikk 9 av 10 på tek.no da den ble lansert i september 2018, og er fortsatt en populær modell det selges mye av.

­– Hvis det for eksempel er på tide å få bestemor på Facetime, er dette et trygt kjøp.

Les mer og bestill NestenNy iPhone XR her

Bestselgeren under 9 000,-

– Vår suverene bestselger i dag er Samsung Galaxy S20 FE 5G, sier Hammer Torp. Dette er mobilen for deg som vil ha alt. Med tre kameraer, 30x zoom, og et batteri med 45mAh får du en mobil du virkelig kan nyte.

Telefonen tåler dessuten å være under 1,5 meter vann i opptil 30 minutter.

­– En robust mobil som er laget basert på de behovene som brukerne etterspør aller mest.

Les mer og bestill Samsung Galaxy S20 FE 5G her

Toppmodellen

Av telefoner lansert den siste tiden, så er det ikke mulig å komme utenom iPhone 12 Pro Max. Dette er en av de dyrere du kan få tak i, prisen er i dag fra kr 13 990,-

– Men dette er rett og slett den aller beste mobilen du kan få akkurat nå, sier Hammer Torp. Hun legger til at nyheten iPhone 12 mini også forventes å bli en av årets mest ettertraktede telefoner. Den er dessuten ganske mye lavere på pris enn iPhone 12 Pro Max.

For mange er mobilen det aller viktigste verktøyet man har. Om man går for det beste, får man også mest: Blant annet 128 GB lagring, banebrytende trippelkamera med 12MP vidvinkel og 4x optisk zoom. Dessuten er iPhone nyhetene rigget klare for 5G.

TIPS! Velger du å kjøpe telefon med DelBetaling fra OneCall, så betaler du fra kr 389,- per måned for denne. Totalprisen blir det samme, det er ingen renter eller gebyrer på DelBetaling.

Les mer og bestill  iPhone 12 Pro Max her

Velg en gratis fordel

Uansett hva du bestemmer deg for kan det være godt å vite at hvis du kjøper mobil hos OneCall, så kan du velge deg en av disse gratis fordelene: 

  • Gratis mobilforsikring i 2 mnd, verdi kr 298,-
  • 10 GB ekstra data, verdi kr 299,-

Les mer om fordelene her.

Les flere artikler

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Stengt

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)