Månedens mobil juni

Synes du det er vanskelig å finne den perfekte mobiltelefon som er både bra og ikke tømmer lommeboken? Hver måned gir vi deg et tips på en mobiltelefon vi mener er bra og som passer for de aller fleste.

Månedens mobil juni: iPhone 8 NestenNy

iPhone 8 har vært en av de mest solgte modellene fra Apple. Den så dagens lys høsten 2017, og ble populær fra første sekund. Modellen er lik forgjengerne, iPhone 6 og 7, men det er store forbedringer på innsiden. iPhone 8 ble lansert med den sterkeste chippen noensinne, og er pakket inn i ekstremt sterkt glass i tillegg til laserbehandlet stål. Den er vann- og støvbestandig, og du kan lade den tråløst. Mobilen måler 6,7 x 13,8cm, perfekt for de fleste hender.

Supertilbud i juni!

I hele juni kjører vi supertilbud på iPhone 8 NestenNy i Billigkroken og du får får hele 1000kr rabatt og det på toppen av den allerede reduserte NestenNy-prisen. Mobilen kan kjøpes med DelBetaling fra 70,-/mnd eller kontantpris fra 2490,- (førpris 3490,-). Du velger selv om du vil ha med lader, ladekabel og hodetelefoner.

 iPhone 8.

iPhone 8 Stellagrå

Ja, jeg vil ha iPhone 8 NestenNy

Skjerm

Modellen kommer med en elegant Retina HD-skjerm, noe som gjør at du får en nydelig klar skjerm som viser frem bilder og alt du måtte ønske på en naturtro måte. Den har også en teknologi som heter True Tone, og dette gjør at hvitbalansen i skjermen justeres ut ifra justeres ut ifra om du f.eks. er ute eller inne, om det er mørkt eller lyst. Det gjør også at kontrastene i fargene på skjermen, uansett bilder, filmer og nyheter, blir bra.

Kamera

iPhone 8 kom med store oppgraderinger på kamera, og bidro sterkt til at kameraer vi vanligvis hadde med oss i tillegg til mobiltelefonen ble lagt på hylla. Det er 12 MP kamera med opptil 5 x digital zoom, noe som gjør at du kan ta superklare bilder.

Mobilen tar også kjempefine selfier og gjør det enkelt å skille forgrunn fra bakgrunn slik at ansiktet kommer i fokus. Du kan også filme videoer i 4K oppløsing. Dette betyr at mobilen tar 60 bilder i sekundet og setter sammen til en rask og virkelighetsklar video. Når iPhone 8 ble lansert var den bortimot den eneste mobilen på markedet som hadde dette. Ønsker du å være enda mer artistisk, kan du filme i sakte film og lage noen rå snutter, perfekt for å briefe litt ekstra på Instagram.  

 Bilde av smak av sommer skilt.

Sommerbilde tatt med iPhone 8

 Gaustadtoppen.

Fantastisk bilde fra Gaustadtoppen, tatt med iPhone 8

Chip, chippere, chippest!

iPhone 8 ble lansert med en revolusjonerende chip, A11 Bionic system-on-chip, som vi kunne beskrevet med en drøss tekniske ord og begrep som ikke andre enn de som har designet produktet skjønner. Vi dropper derfor det og tar heller den menneskelige forklaringen:
iPhone 8 gir deg en mye bedre og raskere brukeropplevelse totalt sett på alle områder. Det går mer smidig å skrive meldinger, scrolle gjennom nyheter og bruke mobilen totalt sett. Ikke minst er den mye bedre til gaming enn forgjengerne sine. 

 Ryten.

Nydelig landsskapsbilde fra Ryten

Trådløs lading

En ting som iPhone 8 var tidlig ute med var trådløs lading. Det er smart sak som gjør det enklere å lade (altså, så mye enklere det kan bli enn å plugge en kabel inn i en mobil). En smart og rask måte å lade på, og du kan få ca. 50% lading på 30 minutter. Nok en detalj som gjør iPhone 8 til en levedyktig og moderne mobil selv om det er en stund siden den kom på markedet.

Anbefales!

Vi synes iPhone 8 er en flott mobiltelefon som passer de aller fleste sitt behov. Er du opptatt av det siste av det siste innen mobilteknologi så er den nok ikke for deg, men ønsker du en bra mobil som tar gode bilder, har en klar og fin skjerm og kan brukes til alt man trenger en mobiltelefon til – til og med telefonsamtaler og SMS, er iPhone 8 NestenNy absolutt noe du bør vurdere til ditt neste mobilkjøp. Og husk, du får 1 000,- rabatt nå i sommer! Finnes i fargene grå og gull.

Kjøp iPhone 8 NestenNy fra 70,-/per måned eller fra 2 490,- (før 3 490,-).

Ja jeg vil ha iPhone 8 NestenNy

 iPhone 8 og NestenNy boks.

Velger du en NestenNy-mobil, kan du få opptil 60% rabatt.

Noen ord om NestenNy

Med NestenNy får du bittelitt brukte mobiltelefoner til lavere pris. Vi kontrollerer mobiltelefonene nøye, slik at alt fungerer fint. Både teknisk og at det ikke er stygge merker eller riper i glasset for eksempel. Du får alltid med 2 års full garanti når du kjøper en NestenNy-mobil hos oss. Bra for miljøet og bra for lommeboken, så kan du spandere på deg ekstra is eller ti i sommer. Alle NestenNy-mobilene kan selvsagt kjøpes med rentefri DelBetaling.

Klarer du fortsatt ikke bestemme deg?
Finn din favoritt i nettbutikken vår, eller sjekk ut NestenNy-utvalget vårt.

Les flere artikler

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)