Månedens mobil

Synes du det er vanskelig å finne den perfekte mobiltelefon som er både bra og ikke tømmer lommeboken? Hver måned gir vi deg et tips på en mobiltelefon vi mener er bra og som passer for de aller fleste.

Månedens mobil april: iPhone Xs

 iPhone Xs kom på markedet en sen og stormfull oktoberkveld i 2018. Eller, det var vel verken sent eller stormfullt, men en kveld i oktober var det. Siden iPhone Xs så dagens lys har den vært en populær mobiltelefon. Da Apple lanserte iPhone X, slo de virkelig på stortrommen på utviklingsfronten, noe som ble videreført til neste mobil ut: Xs og Xs Max.

Mobilen måler 143,6 x 70,9 mm, noe som tilsvarer 5,8 tommer. Den har 64GB minne, noe som er nok til å huse både kontakter og bilder for de fleste. Husk at det ofte er rimeligere å heller kjøpe litt ekstra plass i iCloud enn å kjøpe en større modell. Er du dog av typen som liker å ha alt lagret på telefonen selger vi selvfølgelig storebror med 256 GB også.

iPhone Xs finnes i to versjoner: Xs og Xs Max

Ja, jeg vil ha iPhone Xs NestenNy

Skjerm

Mobilen har en heldekkende skjerm med god lysstyrke, samtidig som den er klar og rask når man scroller gjennom nyhetene eller sjekker ut hva alle bekjente har bedrevet helgen med i sosiale medier. Oppløsningen er på 2436 x 1125 pixler, noe som kvalifiserer til begrepet «Super Retina». For oss uten de største tek-brillene, betyr det rett og slett en sinnsykt bra skjerm!

Batteri og lader

iPhone Xs sin bakside er laget av elegant glass, kan lades trådløst med ladeplate (og selvsagt med vanlig kabel), og lader raskt når du er tom for strøm. Batteriet holder til ca. en dag ved tung bruk eller lenger ved mindre bruk. Mobilen støtter hurtiglading hvor du kan lade mobilen 50% på bare 30 minutter. Perfekt for deg på farten.

Man finner to kameraer på baksiden og ett i front.

Kamera

For de aller fleste er kameraet blitt noe av det viktigste når vi skal kjøpe ny mobiltelefon. Kameraet er én av mange grunner til at iPhone Xs er en mobil vi ønsker å fremme litt ekstra. Her kan du ta strålende bilder av både deg selv og solnedgangen.

Viktigste først: Selfiekameraet er lokalisert foran på mobilen (naturlig nok) og kameraet jobber hardt for å fange alle nyanser og kontraster i motivet for å gjenskape et naturlig og fint Instagram-vennlig bilde.

Når det kommer til hovedkameraet bak, som består av to kameraer, har Apple gjort en merkbar oppgradering siden iPhone X. Begge kameraene har optisk bildestabilisering, noe som gjør det er lettere å ta skarpe og jevne videoer. Kameraene på iPhone Xs har noe som heter «Neutral Engine» som betyr at kameraet selv jobber for å definere hvilke deler av bildet som er hva. Enklere forklart: hva er forgrunn og hva er bakgrunn. Du kan også manuelt justere deler av bildet, som f.eks. røde øyne, lysne mørke partier, samtidig som du kan endre på skarpheten på bakgrunnen.

Oppsummert har iPhone Xs et svært godt kamera, som gjengir realiteten på en elegant måte, samtidig som det er enkelt å fikse litt på det man ønsker å forbedre. Kameraet har også «portrettmodus» som gir deg gode bilder når du ønsker å ta bilde av barna eller kjæresten for å gi bestemor i julegave.

Velger du en NestenNy-mobil, kan du få opptil 70% rabatt.

Vannavstøtende

Vi vet alle hvor lett det er å miste mobilen i sjøen, i en sølepytt, eller kanskje den verste av den verste: i do. Frykt ikke, iPhone Xs er IP68-sertifisert og overlever på dybde opptil 2 meter. Klarer å fiske opp mobilen i løpet av 30 minutter, skal den klare seg helt fint, bare den får litt tørking og omsorg i en tørr bukselomme.

Hvem passer iPhone Xs for?

Vi er selvsagt klar over at iPhone Xs ikke er den aller nyeste mobilen på markedet, men det betyr ikke at den ikke er en bra. Vi selger denne som NestenNy i vår nettbutikk, noe som betyr at den er enda rimeligere her enn ellers. Ønsker deg en ny (eller NestenNy) mobil uten å tømme lommeboken, er dette en veldig bra og solid mobiltelefon vi anbefaler.

Kjøp iPhone Xs fra 153,- per måned eller fra 5 490,-

Ja jeg vil ha iPhone Xs NestenNy

Klarer du fortsatt ikke bestemme deg?
Finn din favoritt i nettbutikken vår, eller sjekk ut NestenNy-utvalget vårt.

Les flere artikler

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)