Anbefalte student-mobiler

Ny mobil til studiestart? Student-budsjetter er sjeldent romslige nok til innkjøp av årets nyeste flaggskip. Heldigvis får man stadig mer mobil for pengene etter hvert som teknologiutviklingen går sin gang. Her er våre anbefalinger.

Sjekk også StudentPakka - et billig mobilabonnement for studenter

iPhone 8

La oss ta det største røverkjøpet først. Dersom du drømmer om en iPhone, men studentøkonomien ikke er i nærheten av å tillate noe som helst nytt fra Apple, så har vi en god nyhet til deg. Det er ikke uvanlig å finne NestenNye iPhone 8 i Billigkroken til under 2 000 kroner!

Apple er kjent for å sende ut programvareoppdateringer i årevis etter lansering. Du får dermed mye av den samme funksjonaliteten som på en ny iPhone til en billig penge.

En skjerm på 4,7 tommer føles liten sammenlignet med dagens mobilskjermer, som ofte er i overkant av 6 tommer. Dette er kanskje ikke mobilen du vil bruke til å strømme favorittserien i timevis, men det lille og lette formatet er ikke å forakte når telefonen skal fraktes i lommer der større mobiler stikker langt utenfor.

Les også: Dette sier andre kunder om NestenNy

iPhone SE

iPhone SE er et knallkjøp til rett over 5 000 kroner. Det skal godt gjøres å få mer mobil for pengene hvis du er på utkikk etter en ubrukt telefon. Utseendemessig ser den underlig kjent ut. Det er fordi Apple har puttet ny innmat i gammelt skall.

Her får du hverken nytt design eller ekstremt høyoppløselig skjerm, men derimot en svært kapabel mobil med overraskende rask prosessor, hurtiglading, trådløs lading, gode bilder (hvis lysforholdene tillater det), praktisk størrelse og 5G nett.

Det som opplevdes som en mobil av normal størrelse for noen år siden vil i dag føles som en kompakt og hendig telefon for alle som har håndtert nye mobiler. Det finnes nesten ikke små mobiler på markedet lenger. Dette er mobilen for deg som vil ha en modell som er liten, behagelig og lett får plass i lommer.

Husk også! Alle våre mobiler kan kjøpes med DelBetaling. Det betyr at du kan dele opp nedbetalingen i 12, 24 eller 36 måneder - helt uten renter og gebyrer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 nestenny eske

Velger du en NestenNy-mobil får du mye mobil for pengene!

Les også: Derfor anbefaler gjenbrukseksperten Ingrid Vik Lysne NestenNy

Samsung Galaxy S20

Dersom du vil ha den mest ekstreme utgaven av Galaxy S20 må du strekke deg til Ultra-versjonen, men for de aller fleste holder det i massevis med mer ordinære S20 og S20+. Ultra kan dessuten bli i største laget for enkelte brukere.

Alle tre mobiler kommer med fantastiske 120 hertz-skjermer. Kameraene i samtlige modeller leverer jevnt over meget gode bilder. Den største forskjellen oppstår i praksis når du skal zoome inn på et motiv. Her utmerker Ultra seg. På den annen side kan det ta lenger tid for Ultra å fokusere før den tar et bilde.

Batteritiden er nok ikke på samme nivå som Apples nyeste iPhone Pro Max-modeller, men det kan man kanskje leve med til under halve prisen?

OnePlus Nord 2

Da OnePlus Nord ble lansert i 2020 gav den sjokkerende mye for pengene. Året etter kom OnePlus Nord 2 som fulgte opp suksessen med nok en testvinner. På toppen av det hele er mobilen nå på tilbud i nettbutikken til kr. 3 490,-.

Dette er altså en kvikk Android-telefon med ekstremt bra kamera, svært rask lading, stereohøyttalere og 5G. Dessuten lover produsenten programvareoppdateringer i lang tid fremover.

Så hva er baksiden av medaljen? Vel, til denne prisen får man ikke alt i samme mobil. Denne telefonen støtter ikke trådløs lading, og er heller ikke vanntett. Lydkvaliteten fra høyttalerne er ikke av samme karakter som på toppmodellene fra Samsung og Apple.

Alt i alt er dette likevel en mobil som varmt kan anbefales alle studenter som ønsker seg en ny, rimelig Android-telefon av topp kvalitet.

Kjøp din neste mobil hos oss

Les flere artikler

Kundeservice-chat UNO-chat