"FamiliePakka hadde enda flere fordeler enn jeg trodde" - familien Marthinsen

"Før vi fikk FamiliePakka, shoppet vi rundt. Alle fire hadde hvert sitt mobilselskap med hver sin regning. Nå slipper vi det." 

Det finnes mange gode grunner til å samle familiens mobilbruk på èn faktura. Med FamiliePakka får du full kontroll og oversikt. Her er de unike fordelene. 

 

Samle hele familien på èn faktura

En av fordelene ved å samle familien på samme mobilabonnement, er at man kun trenger å forholde seg til èn mobilregning i måneden. Med FamiliePakka får du samlet alle telefonnumre på samme faktura, noe som gjør familiens mobilforbruk oversiktlig og forutsigbar. 

Felles databøtte 

I stedet for å velge hvor mye mobildata hvert medlem skal ha i måneden, velges en felles mengde med mobildata som fordeles fritt i familien. Det er dette vi har kalt databøtta. Igjennom OneCall-appen, kan sjefen i FamiliePakka fordele og justere mobildata fritt mellom medlemmene underveis i måneden. Det er også mulig å kjøpe ekstra mobildata, og det som ikke brukes opp, blir med over til neste måned.  

En annen positiv ting, er at barna ikke kan bruke mer mobildata enn de får tildelt. Det påløper altså ikke noen ekstra kostander knyttet til overforbruk. 

Full kontroll og oversikt i appen

Med OneCall-appen har du til enhver tid full kontroll og oversikt over familiens mobilbruk, og det finnes flere smarte funksjoner du kan benytte deg av. I tillegg til å kunne fordele mobildatamengden mellom familiemedlemmene, har du alltid oversikt over mobilforbruk og fakturaen. Man kan også legge på sperrer for bruk i utland, eller bruk av innholdstjenester (tjenester man kjøper via mobilen) på de forskjellige mobilnumrene. 

Familievennlig pris  

I FamiliePakka får alle fri ringetid, SMS og MMS til en månedspris på 99 kroner per person. I tillegg betaler familien for den felles databøtta med valgfri mengde mobildata. Gladnyheten for deg med barn under 11 år, er at vi har fjernet månedsavgiften. Det betyr at man kun betaler for mobildataen.  Se hva prisen vil bli for din familie, i vår FamiliePakka-kalkulator.

Nysgjerrig på hva FamiliePakka koster for din familie?

Prøv FamiliePakka-kalkulatoren

 

Å bytte er lettere enn du tror 

Vi har full forståelse for at det kan virke komplisert å bytte mobiloperatør, men det er det faktisk ikke. Vi har forklart hvordan du bytter til FamiliePakka på 1-2-3:

1. Velg antall medlemmer og størrelsen på den felles databøtta
2. Fyll inn egen personalia og legg inn informasjon om medlemmene
3. Trykk bestill - vi ordner med overføring fra nåværende operatør

Når dette er gjort, er det bare å vente på SIM-kort, og gjøre dere klare for å bli OneCall-kunder. Husk også å last ned appen! Det vil gjøre overføring av mobildata mellom medlemmene til en lek. 

Les mer om FamiliePakka, og bestill her.

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Uno hjelper deg!

Bruk chatboten vår for svar med en gang. Han kan svare på det meste.

Kundeservice chat

Kundeservice chat

  • Mandag til fredag: 08:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 15:30
  • Søndag: Stengt

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)