Ny mobil til barna?

Til nettbutikken

En billig første mobil, eller fornye den de har?

Å velge hvilken mobiltelefon som passer for barna, er ikke nødvendigvis en enkel sak. Uansett om det er snakk om barnas første mobiltelefon, eller å fornye den de allerede har, er det et hav av alternativer å velge imellom.

For å hjelpe litt på vei, har vi plukket ut noen mobiltelefoner som kan passe de fleste barns mobilbehov. Husk at du alltid kan nedbetale med rentefri DelBetaling når du kjøper i nettbutikken vår.

Før du kjøper kan det være lurt å tenke igjennom et par ting:

  • Hvilke funksjoner er viktig, og hvor mye penger ser du for deg å bruke? Med et utgangspunkt kan det være lettere å navigere seg frem til hvilken modell som passer behovet.
  • Ny eller brukt mobil? Fordelen med å velge brukt gjennom konseptet, NestenNy, er at du kan velge en nyere modell til en billigere penge. I tillegg får du 2 års garanti - akkurat som ved kjøp av en helt ny mobil.

Her er noen av mobilene vi anbefaler for barn:

For iPhone-elskeren

Mange barn ønsker seg en iPhone, og det skjønner vi jo godt, men de trenger kanskje ikke den aller nyeste modellen. iPhone SE ble lansert i 2016, men denne modellen er en 3. generasjon, og er derfor bygd for iOS 15, og alt som måtte komme. Det betyr at mobilen på ingen måte er utdatert, og kan kjøre de nyeste funksjonene. En flott modell med alle egenskapene man kan ønske seg. Den er også hendig for små barnehender da den er litt mindre enn de nyeste modellene.

For de som sverger til Apple og iOS, men ikke ønsker å bruke tusenvis av kroner på ny mobil, er dette et supert alternativ. 

Pris: DelBetaling fra 147,-/mnd. (totalpris 5 290,-)

Les mer og kjøp iPhone SE her

En bra og billig mobil til barn

Er du på jakt etter en billig smarttelefon med god kvalitet og de mest nødvendige funksjonene, er Samsung Galaxy A22 5G et meget godt alternativ.

Dette er en av de billigste modellene vi har i nettbutikken, men selv om prisen er lav, er det ikke noe å si på kvalitet og funksjoner. Mobilen har et svært godt batteri, høyoppløselig skjerm på 6,6 tommer og et kamera med fire linser. I tillegg kommer mobilen med 5G teknologi. Alt i alt er dette en mobil ypperlig for deg som er på jakt etter en førstegangstelefon.

Galaxy A22 finnes i fargene lys lilla og grå.

Pris: DelBetaling fra 70,-/mnd. (Totalpris 2 490,-)

Les mer og kjøp Samsung Galaxy A22 5G

Litt billigere med brukt

Gjennom konseptet NestenNy og Billigkroken kan man gjøre noen virkelig gode kjøp. Nå kan du f.eks. få en iPhone 8 med 64 GB lagringsplass til bare 1 990,-, dersom du ikke trenger lader, ladekabel og hodetelefoner.

Kameraet til iPhone er av de mest populære, og med det spesialutviklede glasset på for- og baksiden er denne mobilen overraskende solid. At mobilen i tillegg er vann- og støvbestandig er en helt klar fordel. Kanskje spesielt om mobilen er tiltenkt barn.

iPhone 8 scorer dessuten svært godt i våre kundeanmeldelser med 4,2 av totalt 5 stjerner.

Pris: DelBetaling fra 65,-/mnd. (Totalpris 1 990,-)

Les mer og kjøp en NestenNy iPhone 8 her

Mobilen som tåler alt

Har du et aktivt barn som vil ta med seg mobilen høy og lavt, i sandkassa eller ved vannkanten? Da kan det hende at Samsung Galaxy XCover 5 er en god match. Dette er en spesielt robust modell som er beregnet for en eier som trenger noe litt utenom det vanlige.

Med beskyttelse mot vann, støv og smuss takler den mange av utfordringene et barn kan utsette den for. Mobilen er faktisk også et foretrukket valg blant håndverkere på grunn av hvor robust den er. Man kan med andre ord anta at mobilen også vil tåle et barns aktive hverdag - selv med slepphendte hender.

Pris: DelBetaling fra 92,-/mnd. (Totalpris 3 290,-) 

Se alle våre mobiltelefoner

Kundeservice-chat UNO-chat