Mobil til barn

Første mobiltelefon eller fornye den de har?

Å velge mobil til barn og unge er ikke nødvendigvis en enkel sak. Uansett om det er snakk om barnas første mobiltelefon, eller å fornye den de allerede har, er det mye å velge imellom. For å hjelpe litt på vei, har vi plukket ut noen mobiltelefoner som kan passe de fleste barns mobilbehov.

Husk at du også kan dele opp betalingen helt uten renter og gebyrer!

Les mer om DelBetaling

For iPhone-elskeren

Mange barn ønsker seg en iPhone, og det skjønner vi jo godt, men de trenger kanskje ikke den aller nyeste modellen. iPhone SE ble lansert i 2016, men ednne modellen er en 2. generasjon, og er derfor bygd for iOS 13, og alt som måtte komme. Det betyr at mobilen på ingen måte er utdatert, og kan kjøre de nyeste funksjonene. En flott modell med alle egenskapene man kan ønske seg. Den er også hendig for små barnehender da den er litt mindre enn de nyeste modellene. Et godt og rimelig alternativ

For de som sverger til Apple og iOS, men ikke ønsker å bruke tusenvis av kroner på ny mobil, er dette et supert alternativ. 

Pris: DelBetaling fra 153,-/mnd. (totalpris 5 490,-)

Les mer og kjøp iPhone SE her

Billigere med brukt

Gjennom konseptet NestenNy og Billigkroken kan man gjøre noen virkelig god kjøp. Velg f.eks. en Samsung Galaxy S8 til totalt 2 897,-. En svært god mobiltelefon med litt ekstra. Infinity-skjermen gjør rammen og kantene mindre fremtredende, og skaper et sømløst uttrykk. Galaxy S8 er IP68-klassifisert. Det betyr at den tåler å bli senket ned i et vanndyp på opptil 1,5 meter i 30 minutter. Noe som kan komme godt med i et barns hender. Mobilen har dessuten et svært godt kamera, helt perfekt for de som liker å ta mye bilder.

Pris: DelBetaling fra 81,-/mnd. (Totalpris 2 897,-)

Les mer og kjøp Samsung Galaxy S8 her

En mobil med litt ekstra

OnePlus Nord er en spennende mobil som gjør det svært godt på tek.no, hvor den fikk karakteren 10 av 10 mulige. Den scorer dessuten svært bra på våre anmeldelser med 4,5 av 5 stjerner. Den har 90-hertz skjerm, svært godt kamera og kommer med rask hurtiglading. Telefonen lader fra 1% til 70% på en halvtime, har et dobbelt selfie kamera, leverer kvalitet du kan stole på og kommer med garanterte programvareoppdateringer i 3 år.

Pris: DelBetaling fra 131,-/mnd. (Totalpris 4 690,-) 

Les mer og kjøp OnePlus Nord her

Det mest nødvendige til en veldig bra pris

En rimeligere modell i nettbutikken, og et ypperlig alternativ for deg som er på jakt etter en førstegangstelefon, eller om du bare ønsker det enkelt og bra. Det er dessuten svært gode anmeldelser av de som har kjøpt mobilen, med 4,3 av 5 stjerner med over 20 anmeldelser. Så det er jo noe som tyder på at de som har kjøpt mobilen er fornøyd! Mobilen er solid men føles lett i hånden, den har god kvalitet og de nødvendige funksjonene på plass. Den åpnes med fingeravtrykkleseren som sitter på baksiden, og har en skjermstørrelse på 5,8 tommer.  

Pris: DelBetaling fra 56,-/mnd. (Totalpris 1 990,-)

Les mer og kjøp Samsung Galaxy A20e her

Se alle våre mobiltelefoner

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)