Hvilken mobil bør barnet ditt ha?

 Uansett om det er snakk om barnas første mobil, eller å fornye den de allerede har, er det ikke alltid lett å vite hvilken mobiltelefon som passer best. For å hjelpe litt på vei, har vi plukket ut fire mobiltelefoner som kan passe barnas mobilbehov. 

Og du - husk at du kan dele opp betalingen helt uten renter og gebyrer. Les om DelBetaling her.

For den aktive

Med barn som leker og er aktive hender det ofte at ting i lommer og ryggsekk flyr både hit og dit. Samsung XCover 4 er laget for de ekstra aktive, og som trenger en enkel og bra mobil som tåler en støyt. Den er vanntett og robust og har alle egenskaper man trenger i en mobiltelefon, inkludert alle apper man selv måtte ønske å laste ned. Dette kombinert med en rimelig pris gjør XCover 4 til en mobil vi anbefaler for den aktive på lekeplassen.

Fra 70,-/mnd
Totalpris: 2 490,- 

Du finner mobilen her

For iPhone-elskeren

Mange barn ønsker seg en iPhone, og det skjønner vi jo godt, men de trenger kanskje ikke den aller nyeste modellen. iPhone SE ble lansert i 2016, men er fortsatt en flott modell med alle egenskapene man kan ønske seg. Den er også hendig for små barnehender da den er litt mindre og annerledes i formen enn de nyeste modellene. Et godt og rimelig alternativ til de barna som ønsker seg inn i eplegården

Fra 84,-/mnd
Totalpris: 2 990,-

Du finner mobilen her

For den foto-glade

Huawei P20 Lite er mobilen for både store og små som er glade i å ta bilder. I tillegg til å ta flotte bilder på klasseturen har også P20 Lite et stort batteri med lang levetid, kjekt å ha nok batteri så man alltid kan holde kontakten med mor og far. P20 Lite er den rimeligste utgaven i P20-serien, under halve prisen av storebroren P20 Pro, men innehar alt man trenger i en moderne mobiltelefon. Vi mener derfor det er et godt sted å starte når barna skal ha seg en mobiltelefon.

Fra 86,-/mnd
Totalpris: 3 090,-

Du finner mobilen her

For den teknologi og spill-glade

OnePlus 6 er blant de raskeste telefonene på markedet, og egner seg godt for den spillglade tenåringen. Rask er den også når det kommer til lading, noe den unnagjør på rundt en halvtime, og det kommer godt med når man er ute å spiller Pokemon Go. Prisen er også god sammenlignet med de andre toppmodellene på markedet. OnePlus 6 er rett og slett både rimelig, og smart.

Fra 159,-/mnd
Totalpris: 5 699,-

Du finner mobilen her

Nå kan du kjøpe mobiltelefonen du ønsker, uten at det koster deg skjorta!

DelBetaling - mobilkjøp uten renter og gebyrer

 

Les mer om DelBetaling

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Stengt

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)