4 grunner til at du bør kjøpe en NestenNy-mobil til barna

Kvier du deg for å legge en hel haug med tusenlapper i den kuleste og beste mobilen til poden? Her ser du hvorfor du kan droppe det - med god samvittighet.

1. En kvalitetssjekket og trygg mobil

Det er ikke uvanlig å vegre seg for å kjøpe en brukt telefon. Det er vanskelig å være sikker på at telefonen er i god stand, og det er alltid en risiko for å bli svindlet ved kjøpe via post - eller at den ikke funker som lovet eller beskrevet.

Med en NestenNy-mobil slipper du hele risikoen som et privat kjøp av en brukt telefon medfører. Alle NestenNy-telefoner er grundig sjekket etter en lang liste, som omfatter alt fra batteritid og berøringsskjerm til kamera og ansiktsgjenkjenning. Mobilen kommer dessuten med 2 års garanti. Du kan med andre ord være helt sikker på at pakken som kommer i posten, faktisk inneholder mobilen du har kjøpt - og ikke bare er noe gammelt skrot.

Se utvalget av NestenNy-mobiler her

2. Mye billigere

Helt nye mobiler er skikkelig dyrt, og blir stadig dyrere. Nå må du i mange tilfelle ut med et femsifret beløp for den nyeste toppmodellen. Selv om nok de færreste kjøper disse til barna, koster også de rimeligere variantene fremdeles mange, mange tusen kroner som helt nye.

Velger du i stedet en NestenNy-mobil til barna får du mye mer for pengene - samtidig som poden får en høyst moderne og velfungerende mobil. Med NestenNy kan du nemlig kjøpe mobiler som er bittelitt brukt, til lavere pris.

Visste du? I Billigkroken kan du faktisk få en mobil med opptil 60% rabatt

3. Den beste løsningen for miljøet

For å lage en mobil trengs det masse sjeldne materialer som det er dyrt og vanskelig å få tak i. Mobilene blir mer og mer avanserte, og vi bytter generelt til ny mobil ganske ofte, noe som er litt uheldig med tanke på miljøet. Har du noen gang tenkt over at mange mobiler bare er i bruk i et år eller to før de forkastes til fordel for en nyere modell? Få mobiler kildesorteres på riktig måte, og selv om de resirkuleres, er det en vanskelig prosess for å få ut alle de viktige materialene.

Det beste er om brukte mobiler kan få et nytt liv og brukes på nytt. Gjenbruk på denne måten er faktisk den absolutt beste måten å ta vare på ressursene våre. Med en NestenNy-mobil gir får barnet en ny mobil, samtidig som du lærer bort gode, bærekraftige forbruksvaner.

Les også: Nå blir NestenNy enda billigere

 Jente med knust mobil.

Barns mobiler lever nok litt farligere

4. Barn er barn

Barn kan være uvørne, uforsiktige, uheldige eller ufokuserte. De mister ting, glemmer dem, og får fra tid til annen innfall som kan få voksne til å riste på hodet både lenge og grundig. Selv polstret med deksel og skuddsikkert glass lever mobiltelefonen farlig.

Samtidig er det jo viktig at barna lærer å ta ansvar og at de får tillit til å vise at de kan ta vare på en mobil. Ved å velge NestenNy-mobil får barna like mye glede av teknologien som med en helt ny telefon, samtidig som det økonomiske tapet er mindre om uhellet skulle være ute og telefonen havner i sjøen.

Les hvorfor det er helt trygt å kjøpe en NestenNy-mobil her

Lurer du på hvordan du kan ha best oversikt over familiens mobilutgifter?

Da bør du inkludere barnas mobilabonnement i FamiliePakka. Du får full oversikt over bruken, og kan enkelt justere databehovet for hele familien. Og brukes ikke dataen opp får du resten overført til neste måned.  Alt kommer på én faktura og dere får selvsagt fri tale, SMS og MMS. Smartere og rimeligere, helt enkelt.

Vi har et bredt utvalg av både helt nye og NestenNy-mobiltelefoner - til syvende og sist er det du som vet hva som gjelder for deg og din familie.

Les også: FamiliePakka har blitt enda billigere!

Gå til nettbutikken

Les flere artikler

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)