Spar penger på mobil og mobilabonnement

Nå kan du gjøre et trygt bruktmobilkupp samtidig som du til bare 99,- i måneden finner ut akkurat hvilket mobilabonnement som er best for deg og ditt forbruk - helt uten bindingstid! 

NestenNy er OneCalls unike løsning for kjøp av brukte mobiltelefoner med nymobilgaranti til opptil 60 prosent rabatt.

- Det har aldri vært enklere å gjøre et kupp på mobiltelefon og samtidig bytte til et billigere mobilabonnement, helt uten noen som helst forpliktelser eller bindingstid, sier OneCall-sjef Lars Setsaa.

Her er oppskriften

Oppskriften er en kombinasjon av to av OneCalls mest populære tilbud i nettbutikken.

Legg først den NestenNye telefonen du ønsker i handlekurven, og velg deretter PrøveKjøp om du er usikker på hvilket abonnement som egentlig lønner seg for deg. Da slipper du å velge ut fra hva du tror passer ditt forbruk, og får i stedet en anbefaling basert på din mobilbruk etter de to første månedene. 

Med PrøveKjøp kan du bruke mobilen så mye du vil i to måneder, til bare 99 kroner i måneden. Når prøveperioden er over, får du svaret på hvilket abonnement som er best for deg.

Du beholder selvfølgelig nummeret ditt, og binder deg ikke til noe som helst.

Lyst til å finne ut av hvor mye mobildata du trenger i ditt mobilabonnement?  Les mer om PrøveKjøp her. 

Kundene: Kvaliteten overgår forventningene 

NestenNy-mobiler: Pent brukte mobiler som blir grundig sjekket og renset, slik at de kan kjøpes med samme trygghet som en ny. I nettbutikken finnes alt fra Apple og Samsungs toppmodeller til typiske "førstegangstelefoner".

Med NestenNy får du en garanti på to år og samme reklamasjonsrettigheter som om telefonen var ny - og nettopp kvaliteten er også det som trekkes frem i en undersøkelse blant de 1.000 første som kjøpte NestenNy-mobil:

Her sier hele 96 prosent at de vil anbefale andre å gjøre det samme, både på grunn av pris og en kvalitet som var like bra og bedre enn de forventet. Videre viser undersøkelsen at kundene enten har fått den mobilen de hadde sett for seg til en rimeligere pris, eller de har oppgradert til en litt bedre modell som de ikke hadde hatt råd til ny. Mange kjøper også NestenNy-mobil til barna sine.

Les mer om kundenes dom over NestenNy-mobilene her

- Dette er en viktig og veldig gledelig tilbakemelding for oss. Vi har investert mye i å gjøre det trygt å kjøpe brukt, sier Lars Setsaa.

 

Les mer om NestenNy her

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)