Familien etter ett år med FamiliePakka: - Helt genialt!

Steinar Marthinsen og familien hans byttet til FamiliePakka i fjor. - Den hadde enda flere fordeler enn jeg visste på forhånd, sier han. Nå blir familieabonnementet fra OneCall enda rimeligere og smartere.

Familien fra Drammen er som familier flest - alle fire har hver sin mobil som brukes flittig. Men noen bruker den flittigere enn andre, og det er perioder hvor det brukes mer mobildata enn ellers. Da ligger det mye frihet i å ha en abonnementsløsning som gir full oversikt og fleksibilitet. Derfor bestemte de seg for å teste FamiliePakka fra OneCall.

- Vi har forflyttet mange gigabyte i løpet av året, for å si det sånn, innrømmer Steinar.

Les mer: Her er de nye fordelene med FamiliePakka

 Med tenåringen Stine (14) og yngstemann Mats (11) i hus, går det unna med mobildata.

- Mats bruker ikke så mye ennå, han er mer ivrig på Playstation, men Stine bruker en del. I hennes tidligere abonnement hadde hun én GB i måneden, men nå bruker hun mellom tre og ti GB. Likevel tror jeg det blir billigere enn det forrige abonnementet. Det avhenger litt av hvor mye kona og jeg bruker, sier han. I FamiliePakka kan man være inntil ti medlemmer, men hos Marthinsens brukes det av kjernefamilien på fire.

Familien forteller at det flyttes mye rundt på mobildata mellom medlemmene i løpet av en måned.

Har full oversikt

Steinar trekker særlig frem appen til FamiliePakka som «helt genial».

- Det var litt uvant med felles mobildata i starten, og jeg slet litt med å fordele eksakt mengde mobildata til hvert familiemedlem. Men så fant jeg et pluss- og minustegn, og da var det en enkel sak. Det er utrolig kjekt å ha full oversikt på databruken til alle i familien gjennom appen, og ikke minst kunne fordele i løpet av måneden. Går vi tomme, er det bare å fylle på med mer, fortsetter han. Og motsatt: Har de mobildata til overs, overføres det til neste måned via TaMedData.

Les mer: Derfor er FamiliePakka genial for familien

I løpet av året er det han som har vært «datasjef» og fordelt godene til resten av familien. På tull har han sagt at hvis barna oppfører seg bra, så får de mer mobildata.

- Det har jo gitt meg en viss innflytelse i huset, så jeg har kjørt litt hersketeknikk, sier han med et glimt i øyet.

- Nei da, jeg får benytte meg av anledningen og si at ungene er veldig greie å ha med å gjøre, så vi har ikke trengt å bruke GB som premiering.

Mats og Stine synes det er veldig kjekt å kunne få overført mer mobildata hvis de skulle gå tom i løpet av måneden.

Kan fjernstyre hytta med tvilling-SIM

Far i huset synes også det er svært oversiktlig å ha alles mobilabonnement på én faktura.

- Før vi fikk FamiliePakka shoppet vi rundt. Alle fire hadde hvert sitt mobilselskap med hver sin regning. Nå slipper vi det. Det er veldig oversiktlig og greit å ha alt på én faktura, nå har vi full kontroll på mobilutgiftene til hele familien, sier han.

En annen fordel med OneCalls abonnement er, ifølge Steinar, tvilling-SIM-kort. Siden familien tilbringer mye tid på hytta, har det gitt muligheter til å innføre hjelpsomme smarthus-løsninger.

- Ved hjelp av tvilling-SIM-kortet har vi satt opp et kamera og tre smart-stikkontakter, som gjør at vi både kan skru på varmen og lys med mobilen. Så nå kan vi se om det har kommet snø på hytta, eller skru på varmen før vi kommer opp. Det er utrolig kjekt, sier han.

Alt i alt oppsummerer tobarnsfaren at FamiliePakka har innfridd forventningene han hadde, og vel så det.

Se hva FamiliePakka koster for din FamiliePakka

Les flere artikler

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)